Originalūs šokiai padėjo gausiam vaikų būriui mokytis plauti rankas

Džiaugiamės, kad daugiau nei 7 000 vaikų dalyvavo „Švarių rankų šokis 15“ iniciatyvoje ir išmoko taisyklingai plauti rankas. Visi konkurso dalyviai pasirodė šauniai, o svarbiausia – nuo šiol jie mokės tai atlikti linksmai ir rankų plovimas galės būti ne sunki prievolė, bet smagus žaidimas.

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras (ULAC) primena, kad iniciatyvos „Švarių rankų šokis 15“ konkursas baigėsi ir džiaugiasi sulaukęs tiek daug linksmų šokių – užsiregistravo  beveik  du šimtai ugdymo įstaigų.

Konkurso nugalėtojai bus paskelbti gruodžio pradžioje. Visi organizatoriai bus apdovanoti ULAC padėkos raštais, o 15 šauniausiųjų  šios iniciatyvos laureatų UAB Pontem, kuri rūpinasi mokyklų, ligonių ir didžiųjų šalies įmonių  maitinimu ir kasdien aptarnauja  daugiau nei 33 000 lankytojų, dovanos kupinus vaisių krepšius, kūrybinius rinkinius dovanos UAB „Mokslo technologijos”, o livephoto.lt dovanos prizus, leisiančius pasinerti į papildytos realybės pasaulį, kuriame linksma ir įdomu gyventi!  UAB „Tavo žaisliukas“ ir „Vilniaus energijos“ taip pat paruošė dovanėles šauniems šokėjėliams.

ULAC  dar  rugsėjo pradžioje pakvietė ikimokyklinių įstaigų, pradinių klasių ugdytinius ir šeimas prisidėti prie „Švarų rankų šokis 15“ iniciatyvos lavinti asmens higienos įpročius ir kūrybiškai pažvelgti į švarių rankų svarbą  – sukurti originalų šokį, nufilmuoti ir, įkėlus į interneto svetainę youtube.com, atsiųsti mums.

Kviečiame pasižiūrėti 2015 m. konkurso dalyvių atsiųstus vaizdo įrašus rasite http://www.ulac.lt/lt/kvieciame-pasidziaugti-pirmaisiais-iniciatyvos-sva

Parašykite komentarą