Naujos knygos „Lyderio charizma“ pristatymas

Renginio tipas: Knygos pristatymas
Renginio data: 2015-12-07, pirmadienis
Renginio pradžia: 15:30
Renginio vieta: ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto biblioteka

Maloniai kviečiame į doc. dr. Violetos Barvydienės knygos „Lyderio charizma“ pristatymą, kuris vyks gruodžio 7 dieną (pirmadienį), 15.30 val. ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto bibliotekoje.

Knygoje autorė siekia atkreipti dėmesį į charizmos dvasinę prigimtį, akcentuoja charizmą kaip aukštesniosios savasties išraišką, dvasinį fenomeną. Kviečia kartu paieškoti atsakymų: ar lyderio dvasinė branda, kaip ir jo sąmoningumas, susijusi su charizma? Kokia yra būtina ir pakankama ilgalaikės lyderio charizmos sąlyga?

Violeta Barvydienė yra ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Executive School Lyderystės modulio vadovė, docentė, socialinių mokslų daktarė, psichologė, vadovėlių „Vadovavimo psichologija“, „Psichologija studentui“ bendraautorė, daugiau kaip 60 mokslinių publikacijų vadovavimo ir lyderystės temomis autorė. Lietuvos psichologų sąjungos ir Taikomosios psichologijos asociacijos narė. Stažavosi JAV, Norvegijos, Švedijos, Austrijos universitetuose. Dėsto, daugiau kaip 20 metų veda mokymus lyderystės ugdymo temomis, konsultuoja įmones ir jų vadovus individualiai.

Daugiau informacijos:

Simona Rasalė, ISM Komunikacijos vadybininkė

Mob. 8 613 18670, komunikacija@ism.lt

Parašykite komentarą