Koncertas visai šeimai „Žaismingos muzikos orkestras XVIII: žuvų ir bičių dainos“, groja Klaipėdos kamerinis orkestras.

Renginio tipas: koncertas
Renginio data: 2016-02-11, ketvirtadienis
Renginio pradžia: 12:00
Renginio vieta: Klaipėdos koncertų salė

 

Klaipėdos kamerinis orkestras

Meno vadovas Mindaugas Bačkus

Klaipėdos Vydūno gimnazijos vaikų choras

Vadovas ir dirigentas Arvydas Girdzijauskas

Solistė Beata Ignatavičiūtė (sopranas)

Dalyvauja: Gediminas Strupinskas (fortepijonas), Žygimantas Bačkus (gitara), Kasparas Petkus (mušamieji), Klaipėdos Vydūno gimnazijos kuriantys moksleiviai

Programa: Raimonds Pauls

2009 m. vasarį įvyko pirmasis „Žaismingos muzikos orkestro“ koncertas. Netrukus šis smagus renginys visai šeimai tapo mėgstamiausiu KKS edukaciniu projektu, kurio naujos programos pasirodymo kaskart laukiama su dideliu susidomėjimu. 

2016 m. vasarį mažiems ir didesniems klausytojams bus parodyta jau XVIII-oji „Žaismingos muzikos orkestro“ programa, kurioje vėl dalyvaus kūrybingi Klaipėdos Vydūno gimnazijos moksleiviai. Skambės žinomo latvių kompozitoriaus ir pianisto Raimondo Paulo dainų ciklas. Su populiariomis šio kompozitoriaus dainomis užauga dabartinė tėvelių ir senelių karta, tad jiems taip pat bus įdomu ateiti į koncertą. Melodingą, lyrišką, gamtos ir tėvynės meilės kupiną R. Paulo muziką kartu su Klaipėdos kameriniu orkestru atliks vaikai ir jaunimas. Diriguos Arvydas Girdzijauskas, kuris yra ne tik puikus choro dirigentas, bet ir pedagogas, Klaipėdos Vydūno gimnazijos direktorius.

Parašykite komentarą