MEZON 4G LTE interneto paslaugos jau ir Vilniuje

Sausio 14 d., Vilnius. Praėjusių metų pabaigoje sėkmingai pradėjęs interneto MEZON tinklo modernizaciją, AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) nuo šiol spartų ir kokybišką 4G LTE interneto ryšį pradeda teikti Vilniaus mieste.

„Sėkmingas tinklo modernizavimas ir MEZON 4G LTE interneto paslaugų startas pirmuosiuose 6 Lietuvos miestuose (Klaipėdoje, Tauragėje, Alytuje, Anykščiuose, Telšiuose bei Utenoje) paspartino tolimesnę interneto tinklo plėtrą į didžiuosius Lietuvos miestus. Šiuo metu kokybišką ir 4G LTE internetą pradėjome teikti  verslo klientams ir gyventojams Vilniuje. Norime pasidžiaugti, kad testuojant 4G LTE tinklą Vilniuje buvo pasiekta 200 Mbp/s sparta. Tai reiškia, kad tiek esamiems, tiek naujiems MEZON klientams galime pasiūlyti paslaugas, kurios atitinka jų lūkesčius ir poreikius“, – teigia Remigijus Šeris, Telecentro generalinis direktorius.

Pasak Telecentro generalinio direktoriaus, bendrovė ir toliau kryptingai įgyvendina iškeltus strateginius tikslus: vienas iš jų – būti patikimu bevielio interneto ir duomenų perdavimo paslaugų tiekėju, užtikrinančiu aukštą duomenų perdavimo paslaugų kokybę. „Dabartiniam vartotojui interneto sparta bei ryšio kokybė yra kertiniai aspektai renkantis paslaugą. MEZON netaiko duomenų limito, kurį pasiekus sumažėtų greitaveika arba ženkliai padidėtų sąskaita, todėl klientas gali ramiai naudotis internetu. Suteikiama duomenų vartojimo laisvė žymiai praplečia vartotojų galimybes. Matome, kad interneto paslaugos MEZON vartotojai yra vieni aktyviausių rinkoje ir suvartoja nemažai duomenų: vidutiniškai per mėnesį atsisiunčia 30 GB, o išsiunčia – 4 GB“, – pažymi R. Šeris.

Sausio mėnesį vilniečiai palankiomis sąlygomis galės įsigyti 4G LTE įrangą, kuriai nebus taikomas mėnesinis mokestis, o tik simbolinė  0,01 euro cento pradinė įmoka. Klientams taip pat suteikiama galimybė 3 dienas nemokamai išbandyti siūlomas interneto paslaugas.

Apie AB Lietuvos radijo ir televizijos centrą

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) yra Valstybės valdoma akcinė bendrovė, teikianti radijo ir televizijos programų siuntimo, TV reportažų perdavimo, duomenų perdavimo, interneto ir telefonijos paslaugas visoje Lietuvoje. Aukštą Telecentro paslaugų kokybę užtikrina kompetentingi specialistai, pažangiausios ryšio technologijos ir įsiklausymas į klientų poreikius.

Parašykite komentarą