Naujieji stilingo dizaino „Samsung Galaxy A“ (2016) išmanieji telefonai jau Lietuvoje

Vilnius, Lietuva, 2015 m. sausio 15 d. „Samsung Electronics Co., Ltd” Lietuvoje pristatė naujausius Galaxy A serijos išmaniuosius telefonus: modelius A5 ir A3. Galaxy A (2016) telefonai tęsia pastarojo meto Samsung Galaxy dizaino tradicijas, kai stilingas telefonų korpusas gaminamas, derinant metalą ir stiklą. Viena svarbiausių savybių: telefonuose įdiegta patobulinta kamera ryškesnėms ir itin aukštos kokybėms nuotraukoms, asmenukėms ar vaizdo įrašams, taip pat greito įkrovimo funkcija bei kitos jaunajai kartai svarbios išmaniųjų telefonų savybės.

„Pernai metais pristatyti Samsung Galaxy A5 sulaukė didelio lietuvių susidomėjimo ir pateko į populiariausių parduodamų telefonų trejetuką Lietuvoje. Naujieji stilingo dizaino Galaxy A (2016) modeliai, kaip ir senieji, yra sukurti atsižvelgiant į jaunosios kartos, kuri neįsivaizduoja savo gyvenimo be galimybės bendrauti ir išreikšti save socialiniuose tinkluose, poreikius. Naujausiuose A5 ir A3 modeliuose įdiegta patobulinta kamera, leidžianti išgauti ryškesnes ir aiškesnes nuotraukas, vaizdo įrašus ar jaunimo pamėgtas asmenukes. Kamera taip pat turi vaizdui išsilieti neleidžiančią optinio nuotraukų stabilizavimo funkciją bei priekinį ir galinį F1.9 objektyvą, todėl galima fotografuoti net ir tamsoje”, – sakė Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics” vadovas Lietuvoje.

„Man ir daugumai jaunų žmonių išmanusis telefonas yra vienas iš dažniausiai naudojamų asmeninių prietaisų. Dėl šios priežasties jame turi būti įdiegtos visos gyvenimo būdą ir tempą palaikyti padedančios funkcijos. Aukštos kokybės kamera – vienas iš prioritetų, nes jaunajai kartai tapo įprasta bendrauti nuotraukų ir vaizdo įrašų kalba. Mūsų grupė taip pat turi  jau tradicija virtusį įprotį – prieš kiekvieną koncertą pasidaryti asmenukę ir paskelbti ją socialiniuose tinkluose”, – sakė populiaraus lietuvių elektroninės muzikos dueto „Beissoul & Einius“ lyderis Artūras Žabas.

Naujieji Galaxy A5 ir Galaxy A3 modeliai taip pat pasižymi „Quick Launch” funkcija, kurios dėka, telefonų namų mygtuką paspaudus du kartus, kamera įsijungia per mažiau nei sekundę. Taip pat kokybiškoms asmenukėms skirtomis funkcijomis: „Wide Selfie”, „Palm Selfie“ ir „Beautifying Effects“.

Be to, naujieji telefonai sukurti dar patogesniam naršymui socialiniuose tinkluose, o A5 modelis aprūpintas ir greito įkrovimo funkcija. Tuo tarpu, telefonų korpuso gamybai panaudotas metalas ir stiklas užtikrina stilingai atrodantį įrenginių dizainą.

Lietuvoje Galaxy A (2016) galima įsigyti jau nuo šiandien „Samsung“ firminėje parduotuvėje prekybos centre „Ozas“, mobiliųjų tinklų operatorių salonuose ir didžiausiose elektronikos prekių parduotuvėse. Galaxy A3 ir Galaxy A 5 orientacinės modelių kainos atitinkamai yra 319 Eur ir 419 Eur. Pirmieji galimybę pamatyti ir pačiupinėti šiuos įrenginius šiandien jau turėjo ir Lietuvos technologijų ekspertai

Daugiau informacijos bei produkto nuotraukos: www.samsungmobilepress.com.

 

Samsung Galaxy A5 (2016) specifikacijos:

 

 

Galaxy A5 (2016)

Tinklas

LTE Cat.6 *Priklauso nuo šalies ir mobiliojo ryšio operatorių

Ekranas

5.2 colių FHD (1920×1080) Super AMOLED

Procesorius

1.6GHz Octa Core

Operacinė sistema

Android 5.1 (Lollipop)

Kamera

13MP OIS(galinė), 5MP (priekinė)

Video

MP4,M4V,3GP,3G2,WMV,ASF,AVI,FLV,MKV,WEBM

Audio

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Papildomos funkcijos

MST technologija (Samsung Pay), Samsung KNOX, S-Voice, dvigumas SIM kortelių lizdas

* Samsung Pay pritaikyta tik tam tikrose rinkose

Sąsajos

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth® v 4.1, ANT+, USB 2.0,

NFC (UICC, eSE)

Jutikliai

Akselerometras, Artumas, Geomagnetinis, RGB šviesos, Pirštų antspaudų skaitytuvas

Atmintis

2GB RAM + 16GB talpa

Micro SD lizdas (iki 128GB)

Matmenys

144.8 x 71.0 x 7.3mm , 155g

Baterija

2,900mAh, Greitas įkrovimas

 

Samsung Galaxy A3 (2016) specifikacijos:

 

 

Galaxy A3 (2016)

Tinklas

LTE Cat.4 * Priklauso nuo šalies ir mobiliojo ryšio operatorių

Ekranas

4.7 colių HD (1280×720) Super AMOLED

Procesorius

1.5 GHz Quad Core

Operacinė sistema

Android 5.1 (Lollipop)

Kamera

Galinė : 13MP (F1.9)  Priekinė : 5MP (F1.9)

Video

MP4,M4V,3GP,3G2,WMV,ASF,AVI,FLV,MKV,WEBM

Audio

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Papildomos funkcijos

Samsung KNOX, S-Voice, dvigubas SIM kortelių lizdas

Sąsajos

Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth® v 4.1, ANT+, USB 2.0, NFC (UICC)

Jutikliai

Akselerometras, Artumas, Geomagnetinis, RGB šviesos

Atmintis

1.5GB RAM + 16GB talpa

Micro SD lizdas (iki 128GB)

Matmenys

134.5 x 65.2 x 7.3mm, 132g

Baterija

2,300mAh

 

* OIS, pirštų antspaudų skaitytuvas ir Samsung Pay palaikomas A5, A7

* Savybės ir funkcijos skiriasi priklausomai nuo rinkos.

* Visos funkcijos, savybės, duomenys ir kt. apie produktą, pateikti šiame dokumente, apima, bet neapriboja visos informacijos apie privalumus, dizainą, kainą, komponentus, funkcionalumą, produkto savybes ir įsigijimo galimybes. Duomenys gali būti pakeisti be išankstinio įspėjimo arba įsipareigojimų.

.

Apie „Samsung Electronics Co., Ltd.“

„Samsung Electronics Co., Ltd.“ įkvepia žmones visame pasaulyje ir kuria ateitį novatoriškomis idėjomis bei technologijomis, kurias diegia televizoriuose, išmaniuosiuose telefonuose, dėvimuose įrenginiuose, planšetiniuose kompiuteriuose, kamerose, skaitmeniniuose įrenginiuose, spausdintuvuose, medicinos įrangoje, tinklų sistemose bei puslaidininkiuose. Bendrovė pirmauja kurdama daiktų interneto, išmaniųjų namų bei sveikatos apsaugos skaitmenines technologijas. Įmonėje dirba 307 000 darbuotojų 84 valstybėse. Daugiau informacijos: www.samsung.com bei oficialiame tinklaraštyje global.samsungtomorrow.com.

 1999 m. įkurta dukterinė kompanija „Samsung Electronics Baltics“ teikia paslaugas trijų šalių rinkose: Lietuvoje, Latvijoje, ir Estijoje. Tai vienas pirmaujančių prekės ženklų šio regiono buitinės elektronikos rinkoje daugelyje produktų kategorijų. Baltijos šalių padalinys turi 144 darbuotojus trijose šalyse, o 2014 metais kompanijos pardavimai jose siekė 263 milijonus eurų. Daugiau informacijos: www.samsung.com.

Parašykite komentarą