Lietuvoje startuoja naujas savęs identifikavimo veikloje projektas – „Verslodara”

Renginio tipas: Vebinaras (seminaras internetu)
Renginio data: 2016-01-19, antradienis
Renginio pradžia: 19:00
Renginio vieta: Vebinaras (seminaras internetu)

Jau š. m. sausio 19 d. startuoja naujas projektas – „Verslodara“. Šio projekto metu dalyviai galės identifikuoti save mėgstamoje veikloje ir ją paversti realiu verslu.

Sausio 19 d. 19 val. vyks pirmasis nemokamas projekto vebinaras, kuris leis Jums sužinoti visą reikiamą informaciją apie verslo galimybes dirbant bet kurioje pasaulio rinkoje. Nuoroda į renginio aprašymą: https://www.facebook.com/events/179170695773717/

Projekto vebinarą ves bei savo žiniomis ir patirtimi su dalyviais dalinsis hobį į verslą pavertusi ir šiuo metu jau ilgametę patirtį turinti rinkodaros agentūros „Berklis“, „Seo akademija“, „Seo mama“ ir „Rašytojų akademija“ vadovė bei „Verslodara“ įkūrėja Evelina Tamulaitienė.

„Verslodara“ projekto pagalba, Jūs ne tik atrasite savo mylimą veiklą, sužinosite, kaip ją realizuoti ir paversti verslu, bet ir projekto autorės teigimu: „Šio projekto metu išmoksite, kaip tapti matomu rinkoje, kaip tinkamai prižiūrėti savo verslą ir jį paversti sėkmingu“.

Visi norintys pradėti savo verslą, jį paversti efektyvesniu ar besidomintys įvairiomis verslo galimybėmis yra kviečiami registruotis „Verslodara“ (http://www.verslodara.lt) puslapyje, nurodant savo elektroninį paštą naujienlaiškių prenumeratos skiltyje, į kurį bus atsiųstas prisijungimas prie nemokamos tiesioginės transliacijos.

Daugiau informacijos rasite:

Evelina Tamulaitienė

Tel.: +37065521188

El.p.: info@seoakademija.lt

Web: www.verslodara.lt  

Facebook: https://www.facebook.com/Verslodara

Parašykite komentarą