KAZIMIERO SIMONAVIČIAUS UNIVERSITETE ĮTEIKTI DIPLOMAI 1 – ajai KŪRYBINIŲ IR KULTŪRINIŲ INDUSTRIJŲ ABSOLVENTŲ LAIDAI

2016 m. sausio 22 d. Pirklių klube buvo įteikti Kazimiero Simonavičiaus universiteto diplomai 1-ajai Kūrybinių ir kultūrinių industrijų bakalauro absolventų laidai.

Renginyje absolventus sveikino KSU Rektorius prof. dr. Arūnas Augustinaitis, Teisės fakulteto dekanas prof. dr. Ryšardas Burda, Kūrybinės visuomenės ir ekonomikos instituto direktorius doc. dr. Remigijus Venckus, koncertavo kamerinės muzikos atlikėja Sigutė Trimakaitė.

Universiteto Rektorius prof. dr. Arūnas Augustinaitis pabrėžė, kad  KSU Kūrybinių ir kultūrinių industrijų specialistų rengimas šiuo metu yra bene pažangiausias ir kokybiškiausias šalyje.  “Mes didžiuojamės, kad ši programa yra ne tik šiuolaikiška, bet ir nuolat tobulinama pagal naujausius kūrybos ekonomikos ir kūrybinių industrijų tyrimų rezultatus. Tai programa, kurioje į komunikacinę vienovę susiejami mokslas, menas ir technologijos. Joje dėsto puikūs dėstytojai ir specialistai, kurie geba jungti aukščiausios kokybės universitetinį išsilavinimą su praktinėmis žiniomis, mokydami naujausius mokslo pasiekimus  paversti veiksmingais kūrybinio verslo instrumentais, išmokyti analitinių metodų, kūrybinės ir inovatyvios veiklos, verslumo, naudojant informacijos ir komunikacijos technologijas, socialines medijas, antreprenerinius vadybos modelius. Esu įsitikinęs, kad KSU parengtiems kūrybinių ir kultūrinių industrijų specialistams įveikiami aukščiausi karjeros tikslai ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautinėje rinkoje“.

Kūrybinės visuomenės ir ekonomikos instituto direktorius doc. dr. Remigijus Venckus džiaugėsi pirmaisiais šios studijų programos absolventais: “Pirmoji laida išskirtinė, nes dar antrame kurse dauguma jų ne tik integravosi kintančioje komunikacijos erdvėje, bet ir ėmėsi  kūrybinių industrijų verslų. Spalio mėnesį studijų programa buvo vertinama tarptautinių ekspertų. Svečiai buvo nustebę brandžiu ir profesionaliu studentų požiūriu į kūrybinių ir kultūrinių industrijų sektorių. Viliuosi jaunuosius kolegas ne kartą pamatyti kūrybinių industrijų sferoje kaip iškilius ir strategiją diegiančius profesionalus, o kai kuriuos jų sugrįžtančius į Kazimiero Simonavičiaus universitetą studijuoti magistrantūrą, doktorantūrą ir galiausiai kartu ugdyti jaunuosius specialistus”

Taip pat renginyje buvo įteikti Kazimiero Simonavičiaus Universiteto diplomai 15-osios Teisės magistro ir 1-osios Tarptautinės verslo teisės bakalauro laidų absolventams.

Kazimiero Simonavičiaus universitetas – vienintelis privatus universitetas Lietuvoje, vykdantis 18 inovatyvių į darbo rinką orientuotų studijų programų teisės, komunikacijos, kūrybos ir kultūros, verslo ir vadybos srityse. KSU vienintelis Lietuvoje siūlo Aviacijos vadybos ir Mados industrijų studijų programas.

Parašykite komentarą