Panevėžiečiams pradedamos teikti MEZON 4G LTE interneto paslaugos

Vasario 15 d., Vilnius. AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) sėkmingai modernizuojantis MEZON 4G interneto tinklą, spartų ir kokybišką interneto ryšį pradeda teikti Panevėžio miesto gyventojams. Tai jau 8 miestas, kurio gyventojai bei verslo klientai gali naudotis 3 kartus didesne MEZON 4G interneto sparta.

„MEZON 4G interneto paslaugų kokybinį šuolį jau įvertino 7- ių Lietuvos miestų (Vilnius, Klaipėda, Tauragė, Alytus, Anykščiai, Telšiai bei Utena) gyventojai. Džiaugiamės, kad ir panevėžiečiai jau gali naudotis laisvu ir neribotu, 4G LTE technologijos pagrindu teikiamu MEZON internetu. Esame išsikėlę ambicingus verslo tikslus ir šiais metais planuojama pastatyti per 400 bazinių LTE stočių įvairiuose Lietuvos miestuose. Metų pabaigoje tikimės MEZON 4G LTE ryšį užtikrinti daugelyje miestų ir miestelių“, – teigia Remigijus Šeris, Telecentro generalinis direktorius.

MEZON internetas yra margas, ryškus ir beprotiškas. Jis tapo gyvenimo kasdienybe, leidžiančia  pasaulį ir jo miestus pamatyti kitomis akimis, o suteikiama duomenų vartojimo laisvė ženkliai praplečia vartotojų galimybes. Drauge su dar greitesniu internetu į Panevėžio miesto ryškiausius bruožus MEZON pažvelgė naujai: specialiai panevėžiečiams iš miesto simbolių buvo sukurtas nuotaikingas ženklas ir filmukas.

Pasak Panevėžio regiono vadovo Dariaus Tamelio, kokybiškos interneto paslaugos yra neatsiejama miesto vystymosi dalimi, skatina bendruomenės kūrybiškumą, nevaržo gyventojų pomėgių ar interesų: „Panevėžys – tai gilių teatro tradicijų, garsiausių šalies dviratininkų bei patyrusios futbolo mokyklos miestas, todėl miesto ženklui parinkti simboliai atskleidžia kaip matome šiuolaikinį Panevėžį. Siekiame, kad Panevėžys taptų ir MEZON 4G LTE interneto ambasada“.

Specialiai Panevėžiui sukurtą filmuką bei ženklą galima pamatyti čia.

Apie AB Lietuvos radijo ir televizijos centrą

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) yra Valstybės valdoma akcinė bendrovė, teikianti radijo ir televizijos programų siuntimo, TV reportažų perdavimo, duomenų perdavimo, interneto ir telefonijos paslaugas visoje Lietuvoje. Aukštą Telecentro paslaugų kokybę užtikrina kompetentingi specialistai, pažangiausios ryšio technologijos ir įsiklausymas į klientų poreikius.

Parašykite komentarą