Vasario 16-tą švęs ir labdaros valgyklos lankytojai

Renginio tipas: Šventinės vaišės vargetoms
Renginio data: 2016-02-16, antradienis
Renginio pradžia: 17:00
Renginio vieta: Gerovės g. 29, Vilnius (N. Vilnia)

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną – vasario 16 d. – nepamirškime skurdžiausiai gyvenančių piliečių – tų, kurie priversti lankytis labdaros valgyklose.

Labdaros fondai „Maisto bankas“ vasario 16 d. pradeda labdaringų vaišių „Kviečiu į svečius“ maratoną. Pirmosios vaišės ruošiamos labiausiai pažeidžiamiems žmonėms – labdaros valgyklų klientams.

Paprastai švenčių dienos labdaros valgyklų lankytojams nėra labai šviesios – nedirba daugelis labdaros valgyklų ar maisto dalinimo punktų.

Tad „Maisto banko” savanoriai pasistengs, kad šios tautai svarbios – vasario 16 – dienos nuotaika paliestų ir vargingiausiai besiverčiančius bendrapiliečius.

Kviečiame skurstančiųjų daliai neabejingus Vilniaus ir Klaipėdos gyventojus, socialinių organizacijų aktyvistus ir politikus drauge su nepasiturinčiais praleisti šventinę vasario 16-osios popietę – pasivaišinti, pabendrauti, o podraug ir paaukoti nepasiturinčiųjų maitinimui. Už kiekvieną paaukotą eurą „Maisto bankas“ kartu su labdaros valgyklomis nepasiturintiems patiekia 15 porcijų valgio.

Vasario 16 d. 14:30 labdaros vaišės vargstantiems bus surengtos Klaipėdos labdaros valgykloje (Baltijos pr. 103, Klaipėda). Jose drauge su vargetomis maistu dalinsis ir bendraus Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, socialiai atsakingų įmonių ir socialinių organziacijų aktyvistai

„Maisto banko” ir „Vilties centro” savanoriai šventinę vakarienę surengs ir Naujosios Vilnius labdaros valgyklos lankytojams. Ji vyks vasario 16 d. 17 val. „Vilties centro“ labdaros valgykloje (Gerovės g. 29, N. Vilnia).  

Maloniai kviečiame!

Parašykite komentarą