Patvirtintas aukštas „Teo“ IT valdymo ir saugumo lygis

IT ir telekomunikacijų bendrovė „Teo“ nuo šiol savo informacinių technologijų paslaugas ir informacijos saugą užtikrina pagal geriausias tarptautines praktikas – ISO standartus.

ISO sertifikatus IT paslaugų (ISO 20000) ir informacijos saugos (ISO 27001) valdymo srityse „Teo“ suteikė didžiausia Šiaurės šalių regiono sertifikavimo bendrovė „Inspecta“.

„Teo“ teikiamos IT paslaugos yra tvarios, saugios ir sistemiškos, tai įvertino ir nepriklausomi ekspertai. Šie ISO sertifikatai informacinių ir ryšio technologijų rinkoje yra svarbus įvertinimas, rodantis aukštą valdymo ir paslaugų kokybės lygį”, – sako „Teo“ klientų procesų padalinio vadovas Andrius Byčkovas.

Intensyvus pasiruošimas sertifikavimui truko daugiau nei 7 mėnesius. Diegiant standartus dalyvavo apie 400 „Teo“ darbuotojų.

Apie „Teo“

„Teo“ teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria paslaugų kokybei ir klientų poreikiams. Daugiau nei 88 proc. „Teo“ akcijų valdo telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera AB“. „Teo“ akcijomis prekiaujama „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržoje, o „TeliaSonera“ akcijos yra „Nasdaq Stockholm“ ir „Nasdaq Helsinki“ vertybinių popierių biržų sąrašuose. „TeliaSonera“ nėra valstybės kontroliuojama įmonė, Švedija turi 37,3 proc. akcijų, Suomija – 3,2 proc. akcijų.

Parašykite komentarą