Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro simfoninis orkestras koncertuoja Klaipėdos koncertų salėje.

Renginio tipas: koncertas
Renginio data: 2016-04-19, antradienis
Renginio pradžia: 18:00
Renginio vieta: Klaipėdos koncertų salė

„Meilės aistros operose“

Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro simfoninis orkestras

Muzikos vadovas ir dirigentas Robertas Šervenikas

Solistai: Viktorija Miškūnaitė (sopranas), Jovita Vaškevičiūtė (mecosopranas), Tomas Pavilionis (tenoras)

Programoje: Onutė Narbutaitė, Giacomo Puccini, Camille SaintSaëns, Georges Bizet, Charles Gounod, Johann Strauss, Ruperto Chapí, Giuseppe Verdi, Franz Lehár, Jacques Offenbach

 

 

Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solistų ir simfoninio orkestro koncerte liesis meilės aistros. Žymių operų arijas bei duetus dainuos Viktorija Miškūnaitė, Jovita Vaškevičiūtė ir Tomas Pavilionis. Jie atvers savo personažų santykių bei jausmų istorijas ir įtikinamai perteiks  jas klausytojams.  Programą „Meilės aistros operose“ diriguos Robertas Šervenikas, muzikos kritikų vertinamas už įtaigias klasikinių ir šiuolaikinių kūrinių interpretacijas.

Koncerte taip pat skambės fragmentas iš Onutės Narbutaitės operos „Kornetas“, kuri buvo įvertinta „Auksiniu scenos kryžiumi” ir sulaukė palankiausių atsiliepimų kaip „stulbinamai gražus spektaklis“. Beje, T. Pavilionis, sudainavęs ir suvaidinęs Kornetą „su Hario Poterio akiniais“ (pasak operos režisieriaus Gintaro Varno), už šį vaidmenį pelnė geriausio LNOBT metų operos solisto apdovanojimą. J. Vaškevičiūtė – prabangioji Grafienė ir Markizas – buvo nominuota ,,Auksiniam scenos kryžiui”.

Parašykite komentarą