Atšauktą „Snickers“ batonėlių partiją iš prekybos siekiama išimti iki rytojaus ryto

VILNIUS (vasario 24, 2016). Bendrovė „Mars Lietuva“ kreipėsi į visus Lietuvos prekybininkus, kad iki ketvirtadienio ryto iš prekybos vietų būtų išimta atšaukta „Snickers“ batonėlių partija, kuri atkeliavo iš Nyderlandų.

„Norime atsiprašyti ir dar kartą nuraminti visus vartotojus, kurie galėjo įsigyti atšauktos partijos „Snickers“ batonėlių. Atsakingai pabrėžiame, kad vos tik buvo patikslinta informacija, kad dalis produkcijos jau iškeliavo iš sandėlių, mes nedelsiant patys apie tai informavome tiek vartotojus, tiek prekybininkus, tiek Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą“, – sako Mindaugas Rupšys, bendrovės „Mars Lietuva“ korporacinių reikalų vadovas Baltijos šalims.

Iš sandėlių į prekybos vietas iš viso yra išvežta 17 tonų atšauktos produkcijos, kokia jos dalis galėjo patekti į prekybos vietas dar yra tikslinama.

Vartotojai, įsigiję produkcijos iš atšauktos partijos, raginami jų nevartoti ir nedelsiant paskambinti „Mars“ kokybės telefonu 85 2660726.

„Dar kartą visus patikiname, kad atšauktos partijos produkcija nekelia grėsmės nei žmogaus gyvybei, nei sveikatai, tačiau gali sukelti nepatogumų. Produkcijos, kuri buvo  pagaminta Nyderlanduose, atšaukimas yra tik prevencinė priemonė ir įrodymas, kad vartotojas mums yra svarbiausias – visa tai darome savanoriškai, siekdami užtikrinti aukščiausią savo produkcijos kokybę“, – teigia M. Rupšys.

Primename, kad  Mars Lietuva“ atšaukia į prekybą pakliuvusius mini (sveriamus) „Snickers“ ir pakelyje po keturis supakuotus „Snickers“  batonėlius, kurių galiojimo data yra tarp 2016 metų liepos 10 dienos ir rugpjūčio 14 dienos. 

Parašykite komentarą