Prezidentė pasveikino Norvegijos Premjerę jubiliejaus proga

Trečiadienis, vasario 24 d. (Vilnius). Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Norvegijos Karalystės Ministrę Pirmininkę Erną Solberg 55-erių metų jubiliejaus proga.

Pasak Prezidentės, Erna Solberg savo jubiliejų pasitinka turėdama Norvegijos piliečių pasitikėjimą ir įvertinimą už sėkmingus politinius sprendimus.

„Lietuva ir Norvegija yra artimos sąjungininkės dirbant dėl mūsų piliečių tiek dvišaliu lygiu, tiek vieningai sprendžiant iššūkius ir siekiant dar didesnio saugumo. Džiaugiamės ir vertiname draugiškus abiejų valstybių ir tautų ryšius, kurie prisidės prie bendradarbiavimo stiprinimo ateityje bei sėkmingo svarbiausių žemyno darbotvarkės klausimų sprendimo“, – rašoma šalies vadovės sveikinimo laiške.

Lietuvos vadovė Norvegijos Premjerei palinkėjo neblėstančios energijos ir išminties dirbant šalies žmonėms, visokeriopos sėkmės ir asmeninės laimės.  Norvegijai ir jos gyventojams Prezidentė palinkėjo gerovės, santarvės ir klestėjimo. 

Parašykite komentarą