Lietuvos – Uzbekistano verslo diena

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai, bendradarbiaudami su Uzbekistano prekybos ir pramonės rūmais,  2016 m. kovo 3 d.  10 val. kviečia į LIETUVOS – UZBEKISTANO VERSLO DIENĄ.

Renginio vieta: Viešbučio „Crowne Plaza Vilnius“ konferencijų centras (M.K. Čiurlionio g. 84, Vilnius).

Renginys skirtas įmonėms, suinteresuotoms plėsti savo verslą Uzbekistane ir kt. Centrinės Azijos šalyse.

Renginio metu dalyviai bus supažindinti su verslo galimybėmis Uzbekistane bei Europos Sąjungos finansuojamu projektu „Vadybos mokymo programa (MTP) – Uzbekistano MVĮ  vadovų gebėjimų stiprinimas“.

Pranešimus skaitys LR užsienio reikalų ministerijos, Uzbekistano prekybos ir pramonės rūmų, ES vadybos mokymo programos projekto atstovai. (Programa pridedama).

Dalyvauti renginyje pareiškė norą daugiau kaip 50 įmonių atstovai.

Trumpai apie projektą:

„Vadybos mokymo programa (MTP)“  finansuoja Uzbekistano MVĮ vadovų verslo stažuotes ES bendrovėse. MTP projektu siekiama sustiprinti šios šalies MVĮ sektorių per stažuotojus, kurie, įgiję praktinės patirties ES, pasidalintų gautomis žiniomis su savo Uzbekistano kolegomis.

Lietuvos priimančiosios bendrovės gaus puikią galimybę išsamiau sužinoti apie Uzbekistano ir kitų Centrinės Azijos šalių kylančias rinkas, išmokydamos stažuotojus valdymo ir pardavimo metodų, savo produktų technologinių aspektų taip, kad jie galėtų atstovauti Lietuvos įmonėms Uzbekistane, Centrinės Azijos ir NVS šalyse. Tai taip pat puiki galimybė atverti naują besiformuojančią rinką savo prekėms ir paslaugoms. Stažuotės trunka 2-4 savaites, yra finansuojamos iš MTP projekto. Priimančiųjų įmonių dalyvavimas šioje programoje yra nemokamas.

Laukiame Jūsų!

Parašykite komentarą