„LitCon“ laimėjo 12,4 mln. eurų su PVM vertės užsakymą nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „MG valda“ biurų komplekso „Park Town“ statybai

„LitCon“, viena didžiausių statybos kompanijų Lietuvoje, pasirašė 12,4 mln. Eurų su PVM vertės sutartį dėl biurų komplekso „Park Town“ pirmojo etapo statybos darbų atlikimo.

Pirmojo etapo įgyvendinimo metu bus pastatytas 7.200 kv.m , 7 aukštų A klasės administracinis pastatas su požemine automobilių stovėjimo aikštele. Pastatas išsiskirs ne tik šiuolaikiška architektūra, bet ir moderniais techniniais, technologiniais sprendimais: įrengta išmaniaja pastato ir mikroklimato valdymo sistema, integruota antrinio vandens panaudojimo sistema . Statybas planuojama baigti 2017 metų I ketvirtį. Šiuo metu vyksta žemės kasimo ir pamatų įrengimo darbai. Bendrovė taip pat vykdys ir antrojo pastato statybos darbus.  Antruoju etapu, kurį planuojama baigti 2017 metų IV ketvirtį, bus pastatyta papildomai 14800 kv.m.

„Džiaugiuosi, kad mūsų bendrovės patirtį, profesionalumą, dėmesį  klientų poreikiams įvertino viena didžiausių nekilnojamojo turto valdymo ir plėtros bendrovių Lietuvoje. Esu tikras, kad pateisinsime kliento lūkesčius, objektą pastatydami sutartu laiku ir už sutartą kainą“, – teigė Linas Piliponis.

„LitCon“ yra viena didžiausių statybos bendrovių Lietuvoje. 2015 m. bendrovė pasiekė 32,3 mln. eurų apyvartą, šių metų planuose –   42 mln. eurų pardavimai. Bendrovėje dirba daugiau kaip 200 darbuotojų. 

Šiemet  „LitCon“ planuoja vykdyti darbus 32 objektuose.

Planuoja įgyvendinti daugiau nei 15 statybos ir inžinerinių darbų projektų. Šiuo metu bendrovė stato sporto ir sveikatingumo centrą Kretingoje, sveikatingumo, sporto ir pramogų kompleksą Jonavoje, vykdo mažaaukščių namų gyvenvietės „Užupio krantinės“ projektą, Vilniuje. 

Parašykite komentarą