Būsimi operos solistai studentišką gyvenimą pradėjo prabangiai

Būsimi operos solistai studentišką gyvenimą pradėjo prabangiai

Jie jauni. Žavingi. Laimingi. Įsimylėję. Tik ką pradėję studijas. Ir… Jau turintys prabangų automobilį „Lexus“. Tokia didelė sėkmė aplankė devyniolikmečių jaunuolių porą – Martyną Stankevičių ir Karoliną Činikaitę.

Valentino dieną Karolina ir Martynas važiavo namo vakarinėmis Kauno gatvėmis. „Staiga, pravažiavus parduotuvę, Martynas sustabdė automobilį ir apsisuko. Pasirodo, jog jis paskutinę akimirką sugalvojo įsigyti loterijos bilietą”, pasakojimą pradėjo Martyno mergina Karolina. Vaikinas, visa laiką skeptiškai žiūrėjęs į loterijas, pirmą sykį įsigijo „Eurojackpot“ bilietą ir tapo prabangaus automobilio „Lexus“ laimėtoju.

Žinojo, kad laimės automobilį

Nors laimingąjį bilietą pirko Martynas, vaikinas, vis pabrėžia, kad laimėjo jie abu. „Karolina dažnai perka bilietus, aš rečiau, bet tą vakarą tarsi pajutau, kad turiu įsigyti“, – kalbėjo Martynas. Nusipirkus loterijos bilietą, jau po kelių dienų jaunuoliai sužinojo papuolę į dvidešimties žaidėjų, pretenduojančių laimėti specialų „Eurojackpot“ gimtadienio prizą automobilį „Lexus“, sąrašą. „Tą akimirką, kai tai sužinojome, Martynas pasakė, kad mes ir laimėsime automobilį. O aš dar nedrįsau taip teigti“, – apie vaikino nuojautą pasakojo Karolina. Ir jau po dviejų savaičių ši nuojauta išsipildė.

Meilė dainavimui pakurstė meilę vienas kitam

Jaunuoliai kartu jau apie tris metus, o susipažino kone scenoje. „Abu susipažinome dainuodami, tai mus ir suvedė“, – apie savo meilės pradžią pasakojo įspūdingo prizo laimėtojai. Šiuo metu Martynas ir Karolina kartu studijuoja atlikimo meną VDU Muzikos akademijoje, jų siekis – tapti garsiais operos solistais. Pasiteiravus, ką labiausiai didžiojoje scenoje norėtų sudainuoti Martynas, jis nedvejodamas tarė: „Figaro kavatiną iš „Sevilijos kirpėjas“! Martynas ir Karolina dainuoja tiek studijuodami, tiek laisvalaikiu. Be to, abu groja ir muzikos instrumentais: jis – trimitu, akordeonu ir fortepijonu, ji – gitara ir fortepijonu.

„Panašu, kad viskas eina gera linkme ir tikrai sėkmingai. Štai studijuojam, kur norim, įdomiai leidžiame laiką, o ir naują automobilį pasisekė laimėti“, – savo gerai besiklostančiu likimu džiaugėsi Martynas.

Reportažą iš automobilio įteikimo žiūrėkite šeštadienį, kovo 12 d., 19:25 val. per TV3.

Parašykite komentarą