Makalius.lt, Knygos.lt ir Dekoromagija.lt įkūrėjų geroji e. verslo patirtis

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2016-03-24, ketvirtadienis
Renginio pradžia: 15:30
Renginio vieta: Kauno apskrities viešoji biblioteka (Radastų g. 2, 322 kamb.)

Kovo 24 d. 15.30 val. kviečiame į susitikimą su kelionių organizatoriumi Rimvydu Širvinsku, žinomu Makaliaus slapyvardžiu, unikalaus švenčių planavimo ir rankdarbių verslo įkūrėja Simona Paulauskiene (Dekoromagija.lt) bei populiaraus internetinio knygyno atstove Violeta Tamašauskiene (Knygos.lt) Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g. 2, III a., 322 kab.). Dalyviai pasidalys gerąja patirtimi, kaip jiems sekėsi įgyvendinti savo verslo idėjas. Renginį moderuos žinomas televizijos veidas – Rolandas Vilkončius.

Makalius.lt – populiariausias kelionių portalas

Makaliumi vadinamas Rimvydas Širvinskas paauglystės aistrą keliauti pavertė sėkmingu verslu – įkūrė kelionių agentūrą., o kelionių portalas Makalius.lt šiuo metu yra didžiausias tokios tematikos portalas Lietuvoje. Kaip viskas prasidėjo? Kaip gimė idėja sukurti savo verslą? Į šiuos klausimus renginio metu Jums atsakys pats Rimvydas Širvinskas.

Internetinis knygynas Knygos.lt

Čia rasite ne tik naujausių, populiariausių ar naudotų knygų, bet ir elektroninių leidinių. Knygos.lt atstovė Violeta Tamašauskienė susitikimo metu pasidalys patirtimi, kaip įkurti tokį verslą.

Dekoromagija.lt – verslios mamos, patekusios į rankdarbių pasaulį, istorija

Tai veikla, kuri gimė iš širdies, prasidėjo nuo šeimos ir subrendo galvoje per keletą metų. Dekoromagija.lt įkūrėja Simona Paulauskienė papasakos, kodėl verta atsisakyti vadovo posto, kad galėtum įgyvendinti savo verslo idėją.

Projektas „(RE)STARTAS: e. paslaugos Tau“

„(RE)STARTAS: e. paslaugos Tau“ – elektroninių paslaugų ir verslumo skatinimo projektas, kurio dalyviai gali tobulinti savo skaitmenines, verslumo ir finansines kompetencijas. Projekto mokymai ir susitikimai su e. verslo atstovais tiesiogiai transliuojami Kauno apskrities, Birštono ir Raseinių savivaldybių viešosiose bibliotekose ir jų filialuose įrengtose vaizdo transliacijų studijose.

Norintys dalyvauti renginyje registruokitės iki kovo 24 d. el. paštu komunikacija@kvb.lt arba tel. (8 37) 32 44 37.

Kitas verslumo projekto „(RE)STARTAS: e. paslaugos Tau“ susitikimas su e. verslo atstovais Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje vyks balandžio 27 d.

Parašykite komentarą