Vaikai spalvins „Maisto banko“ akcijos margutį

Renginio tipas: „Maisto banko” akcijos renginys
Renginio data: 2016-03-19, Šeštadienis
Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: Žirmūnų HyperRimi, Žirmūnų g. 64, Vilnius

Žinoma menininkė ir TV laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė pakvies šeimas dalyvauti „Maisto banko” akcijoje – drauge su vaikais išmarginti didžiulį „Maisto banko“ akcijos kiaušinį.

„Antroji „Maisto banko“ akcijos diena – šeštadienis – visada pasižymi didesniu šeimų dalyvavimu – drauge su suaugusiais į parduotuves ateina daug vaikų. Daugelis su atžalomis išsiruošia apsipirkti ateinančiai savaitei. Todėl „Maisto banko“ akcijos proga vaikams pasiūlysime smagų užsiėmimą“, – sako šios akcijos koordinatorius Tadas Beržonskas. 

„Kiaušinis – ne tik pavasario ir artėjančių šv. Velykų simbolis. Kiaušinis – taip pat ir sotumo, stiprybės šaltinis bei namų lizdo atributas. Pagaliau kiaušinis glaudžiai siejasi ir su „Maisto banko“ akcija: juk jos ženklas – lesantys paukšteliai, – aiškina idėjos sumanymą žurnalistė ir menininkė Nomeda Marčėnaitė.

Pusanto metro kiaušinį ištekino N. Marčėnaitės širdies draugas Vytas Palavinskas su kolegomis. Skulptūra išdekoruota Nomedos stilizuotais ornamentais – vaikams beliks juos išmarginti ir nuspalvinti.

„Vaikai mėgsta piešti – piešia valgydami, piešia ir tose parduotuvėse, kur įrengtos užimtumo erdvės mažiesiems. Vieni vaikai spalvos kiaušinį, kiti iš spalvoto popieriaus karpys gėles. Taip sukursime ypatingą nuotaiką, o geros nuotaikos pirkėjai tikiu dosniau aukos maisto skurstantiems“.      

Su Nomeda Marčėnaite kiaušinį margins ne tik apsipirkti atėjusios šeimos, bet ir socialinius vaikų dienos centrus lankantys vaikai.

Renginys vyks šeštadienį, kovo 19 d., Vilniaus Šiaurės miestelio Žirmūnų Hyper RIMI parduotuvėje (prie vaikų žaidimų erdvės). Pradžia 10 val., renginys truks valandą – maloniai kviečiame!  

Parašykite komentarą