Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) Zarasuose įkūrė partijos skyrių

Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) partijos pirmininkas Artūras Zuokas šiandien lankėsi Visagine, Dusetose ir Zarasuose. Šiame mieste įsteigtas Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) skyrius, jo pirmininke išrinkta ekonomistė, ilgametė Zarasų rajono savivaldybės tarybos narė ir visuomenės veikėja Stasė Goštautienė. Jos pavaduotoju paskirtas Dusetų garbės pilietis Vytautas Čipas.

„Kviečiame visus aktyvius rajono gyventojus prisijungti, diskutuoti apie mūsų visų ateitį, siūlyti idėjas, svajoti“, – ragino skyriaus vadovė S. Goštautienė.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) ir Visuomeninis rinkimų komitetas „Švari savivalda“ Zarasų rajono savivaldybėje sudarė jungtinę frakciją, kuriai vadovaus Daiva Kelečienė.

„Tikiu, kad tokie aktyvūs žmonės, kaip D. Kelečienė, prisidės prie stiprios Lietuvos kūrimo, kurioje gyvens laimingi žmonės. Sukurti naujas darbo vietas, realiai pagerinti smulkaus verslo sąlygas, didinti žmonių pajamas, steigti aktyvias bendruomenes, kurių gyventojai nesižvalgytų į užsienio šalis, – kertiniai darbai, kuriuos būtina įgyvendinti. Ir tai gali padaryti žmonės, pažįstantys savo rajoną, jo gyventojus, jų lūkesčius ir svajones“,– sakė Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) pirmininkas A. Zuokas.

D. Kelečenė rudenį vyksiančiuose rinkimuose į Seimą kandidatuos vienmandatėje Zarasų-Visagino apygardoje kaip nepartinė Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) kandidatė.

Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) pirmininkas, Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) Zarasų skyriaus nariai ir susitikime dalyvavusi Visagino merė Dalia Štraupaitė taip pat aptarė konkrečius darbus, kurie rajone bus įgyvendinti artimiausiu metu.

Parašykite komentarą