„LIDL“ NAUJIENLAIŠKIO GAVĖJAI APIE ATIDARYMĄ SUŽINOS PIRMIEJI

Atnaujintoje bendrovės „Lidl Lietuva“ svetainėje www.lidl.lt jau galima užsiprenumeruoti netrukus savo parduotuves atidarysiančio prekybos tinklo naujienlaiškį. Be kitų „Lidl“ naujienų, būtent juo susidomėjusiesiems bus pranešta atidarymo data ir pirmųjų duris atversiančių parduotuvių sąrašas.

„Lidl“ naujienlaiškio prenumeratos skiltis yra atnaujintos svetainės www.lidl.lt apatinėje dalyje. Užsiprenumeravusieji naujienlaiškį bus pirmieji informuoti apie „Lidl“ parduotuvių atidarymo datą ir sužinos tikslų atidaromų parduotuvių sąrašą su adresais.

Tinklo parduotuvėms pradėjus prekybą, naujienlaiškio prenumeratoriai tiesiai į savo el. pašto dėžutes gaus pranešimus apie svarbiausias „Lidl“ akcijas, naujausius produktus ir išskirtinius pasiūlymus pirkėjams, ras vertingų ekspertų patarimų bei kvietimų dalyvauti žaidimuose.

„Prekybos tinklas „Lidl“ į Lietuvą ateina su savitu prekybos modeliu. Todėl mums ypač svarbu paaiškinti jį būsimiesiems pirkėjams. Apsilankę mūsų svetainėje, rasite informacijos apie visus „Lidl“ išskirtinumus“, – sakė bendrovės „Lidl Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovė Agnė Gaižauskienė.

Kas lemia patrauklias „Lidl“ prekių kainas? Kodėl „Lidl“ prekiauja iš dėžių? Kas yra „Lidl“ privatūs prekės ženklai ir kuo jie išskirtiniai? Ką reiškia „Lidl“ pavadinimas? Tai – tik keletas dalykų, dažniausiai keliančių pirmąkart apsilankiusiųjų „Lidl“ parduotuvėse susidomėjimą. Nuo šiol atsakymų ieškoti ir savo klausimus užduoti galima atnaujintoje svetainėje www.lidl.lt.

Svetainėje išlieka ir reguliariai atnaujinama skiltis karjera.lidl.lt, kur pateikiami naujausi bendrovės „Lidl Lietuva“ darbo skelbimai ir įvairūs praktiniai patarimai – kaip pateikti paraišką, kokius dokumentus siųsti kandidatuojant, kaip vyksta atrankos procesas.

Papildžius interneto svetainę taip pat atnaujintas ir jos dizainas, kad lankytojams būtų patogiau skaityti bei paprasčiau rasti informaciją. Kaip ir ankstesnė bendrovės interneto svetainė, naujoji versija patogi naršyti tiek kompiuteriu, tiek mobiliaisiais įrenginiais – planšetėmis ir išmaniaisiais telefonais.

Apie „Lidl“

„Schwarz“ įmonių grupė, kuriai priklauso „Lidl“ parduotuvės, yra viena iš pirmaujančių mažmeninės prekybos maisto produktais įmonių Vokietijoje ir Europoje. Šiuo metu „Lidl“ veikia 29 šalyse. Tinklo parduotuvės veikia 26 šalyse. Lietuvoje, Serbijoje ir JAV „Lidl“ atstovauja vietiniai darbuotojai. Europos šalyse „Lidl“ valdo apie 10 000 parduotuvių tinklą ir daugiau kaip 140 prekių paskirstymo centrų. „Lidl“ iš viso turi daugiau kaip 200 000 darbuotojų. „Schwarz“ įmonių grupės apyvarta 2014 finansiniais metais, lyginant su ankstesniais, išaugo 7 % ir siekė 79,4 mlrd. eurų. Darbuotojų skaičius, lyginant su praėjusiais, išaugo 15 000 ir šiuo metu siekia 350 000.

Parašykite komentarą