VKEKK vienašališkai nustatė UAB „Nemėžio komunalininkas“ bazines paslaugų kainas

Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija (VKEKK), siekdama užtikrinti, kad vartotojams geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugos būtų teikiamos būtinosiomis sąnaudomis pagrįsta kaina, priėmė sprendimą vienašališkai nustatyti UAB „Nemėžio komunalininkas“ bazines geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų kainas, kurios galios nuo 2016 m. birželio mėn.

Tai jau ketvirta įmonė, kuriai VKEKK šįmet geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų bazines kainas nustato vienašališku sprendimu, savivaldybei per nustatytą 30 dienų terminą nepriėmus sprendimo.

UAB „Nemėžio komunalininkas“ aptarnaujamiems vartotojams, kuriems vanduo apskaitomas bute, bus taikoma 1,71 Eur/m3 (be PVM) geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų bazinė kaina.

Primename, kad VKEKK UAB „Nemėžio komunalininkas“ geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų bazinę kainą suderino 2016 m. vasario 18 d. posėdyje. Geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo paslaugų bazinės kainos nustatomos trejų metų laikotarpiui ir perskaičiuojamos kasmet.

Parašykite komentarą