BITĖJE startavo prekyba naujaisiais „Huawei P9“

„Bitė Lietuva“ pradėjo prekiauti išmaniaisiais telefonais „Huawei P9“, kuriuos jau galima įsigyti internetu bendrovės svetainėje. Pirmųjų pirkėjų lauks ir maloni dovana – 69 eurų vertės originalios „Huawei“ bluetooth garso kolonėlės, o siuntinys bus nemokamai pristatytas bet kuriuo adresu Lietuvoje.

„Naująjį išmanųjį telefoną gamintojas kūrė bendradarbiaudamas su legendine optikos gamintoja „Leica“, todėl jo taip nekantriai laukė fotografijos mėgėjai. Pagrindinės įrenginio 12 megapikselių dvigubos kameros nustatymus galima valdyti rankiniu būdu. Juodai-baltas ir standartinis RGB jutikliai leidžia kokybiškai fotografuoti tiek dieną, tiek naktį. Su tokio tipo kamera galima geriau perteikti perspektyvą ar judesį, suteikti spalvoms ypatingo sodrumo. Priekinės kameros raiška siekia net 8 megapikselius, tad asmenukės gausis ypač geros kokybės“, – naujojo telefono privalumus vardija Aurimas Kapočius, „Bitės“ Išmaniųjų įrenginių verslo plėtros vadovas. 

„Huawei Hybrid Focus“ technologija suteikia galimybę fiksuoti nuotraukas greitai (16 kartų per sekundę greičiu), tiksliai ir stabiliai – fotografijose galima pagauti važiuojančių automobilių šviesas, tekantį vandenį ar judančius gyvūnus. Kitos profesionalaus fotoaparato funkcijos – galimybė gauti išsiliejimo efektą, kai pagrindinis akcentas išlieka ryškus, taip pat „raw“ failai, kt. 

„Huawei“ flagmanas išsiskiria elegantišku ir santūriu dizainu – plonas, 6,95 mm storio korpusas pagamintas iš stiklo ir metalo. Sveria vos 144 gramus, o erdvus ekranas yra 5,2 colių dydžio įstrižainės. „Bitės“ internetinėje parduotuvėje, o nuo balandžio 26 d. ir didmiesčių salonuose bus galima įsigyti dviejų spalvų – pilkos ir sidabrinės – įrenginius, kurių kaina yra 599 eurai.­­­ „Huawei“ flagmanas palaiko 4G ir 4G+ technologijas.

„Naujasis „Huawei P9“ – tai dar vienas papildymas plačiajam „Bitės“ išmaniųjų įrenginių asortimentui. Jį šiuo metu sudaro daugiau nei 100 beveik dviejų dešimčių skirtingų gamintojų išmaniųjų įrenginių. Didžioji dalis šių įrenginių palaiko 4G, o penktadalis – ir dar spartesnį 4G+ ryšį.

Parašykite komentarą