„Agrowill Group“ pradėjo bendradarbiauti su „Integrity PR“

AB „Agrowill Group“,  viena didžiausių įmonių grupių Lietuvoje, valdanti ekologinio žemės ūkio bendroves, komunikacijos partneriais pasirinko ryšių su visuomene konsultantus „Integrity PR“.

„Ieškojome partnerių, su kuriais sutaptų ne tik požiūris, tačiau galėtume dalytis savo vizija ir ambicijomis.  Mes kuriame vieną didžiausių ir moderniausių ekologinių ūkių Europoje, kurio veiklos modelis būtų unikalus ne tik mūsų šalyje, tačiau ir tarptautinėje rinkoje. Esame įsitikinę, kad ekologiška, gamtą tausojanti produkcija gali būti prieinama daugeliui gyventojų, tad esame pasiryžę sujungti turimus Lietuvos žemės ūkio resursus su naujausiomis inovatyviomis technologijomis ir išradimais. Šiems tikslams pasiekti buvo reikalingas naujas požiūris į skaidrią bendrovės komunikaciją, tad džiaugiamės radę partnerius, kurie padės dalytis mūsų vizija su visuomene ir pristatyti mūsų naujausias inovacijas“, – sakė „Agrowill Group“ generalinis direktorius Linas Bulzgys.

„Dirbti su inovatyviais ir stiprią viziją turinčiais klientais yra nemenkas iššūkis ir kartu didelis profesinis įvertinimas. Tikimės, kad mūsų ilgametė patirtis ryšių su visuomene rinkoje bei stiprių profesionalų komanda padės „Agrowill Group“ pasiekti ambicingų verslo tikslų“, – teigia „Integrity PR“ direktorė Daiva Lialytė.

 „Agrowill Group“ grupės įmonės kuria ir plėtoja verslo modelį, kuriuo visuose žemdirbystės, gyvulininkystės ir gamybos procesuose taikomos modernios tausojančios ekologinio ūkininkavimo technologijos.

„Integrity PR“ yra viena didžiausių ryšių su visuomene bendrovių Lietuvoje, teikianti korporacinės, rinkodaros, integruotos, krizių ir skaitmeninės komunikacijos paslaugas. Bendrovė dirba su tokiomis įmonėmis kaip „Lietuvos draudimas“, „Bitė Lietuva“, „RIMI Baltic“, bankas „Swedbank“, „MG Valda“, „Modus grupė“, VSA ir kt. „Integrity PR“ bendradarbiauja su tarptautiniu komunikacijos įmonių tinklu „Fleishman-Hillard“.

Parašykite komentarą