Vikingų sugrįžimas į Lietuvą: nuo pokšto lifte iki pergalingų laimėjimų

Ar kartais nesutikote savo laiptinės lifte vikingo? Didelio, gauruoto, garsiai šnopuojančio? Išsigandote? O gal tiesiog nusijuokėte? Pastarosios reakcijos ir siekė šio pokšto iniciatoriai.

Vikingai sugrįžo. Ir juos sugrąžino loterija „Vikingų loto“ drauge su kūrybine agentūra „New!“.

Nuo lašišos lifte iki sprogimo virtuvėje

Tarptautinė loterija „Vikingų loto“, jau penktus metus žaidėjus džiuginanti laimėjimais Lietuvoje, į savo naująją komunikaciją sugrąžino vikingą. Atsinaujinimas prasidėjo nuo pokšto lifte. Organizatoriai čia įmontavo slaptą kamerą, fiksavusią netikėčiausias žmonių reakcijas, kai į liftą įlipdavo aukštas, stambus, it tikras vikingas atrodantis aktorius. Vienoje rankoje jis laikė kumpį, kitoje – didelę lašišą. Lifte sutiktų žmonių reakcijos varijavo nuo juoko iki didžiulio nustebimo.

„Vikingų loto“ pokštas lifte – pirmasis drąsus naujos komunikacijos žingsnis, po kurio sekė vikingų sugrįžimo anonsas televizijos ir radijo eteriuose. Pastarajame girdėti įsakmus logopedės, taisančios vikingo tartį, aktorės Larisos Kalpokaitės, balsas. O nuo šio pirmadienio – gegužės 2 dienos – jau transliuojama nauja „Vikingų loto“ žaidimo reklama su tuo pačiu vikingu priešaky.   

Loto – vikingų, laimėjimai – mūsų

Per penkerius gyvavimo Lietuvoje metus „Vikingų loto“ nudžiugino nemažai lietuvių – kas savaitę apie 20 tūkst. žaidėjų laimi smulkesnius prizus. Naujasis „Vikingų loto“ šūkis „Loto – vikingų, laimėjimai – mūsų“ nėra iš piršto laužtas, mat Lietuvos žaidėjų neaplenkia ir didieji prizai. Vien per pastaruosius du mėnesius lietuviai dukart džiaugėsi dideliais laimėjimais. Vasarį vilniečiui atiteko daugiau nei 307 tūkst. Eur, o balandį valstybės tarnautojui iš Vilkaviškio – daugiau nei 524 tūkst. Eur. Be šešių Didžiųjų prizų laimėjimų per penkerius metus, 2011 metų gegužės mėnesį Lietuvoje laimėtas ir Aukso puodas su daugiau nei 1,6 mln. Eur.

Lietuviai pamėgo tarptautinę „Vikingų loto“ loteriją, be to, nuo 2015 metų sausio mėn. „Vikingų loto“ įvestas naujas, specialus, tik Lietuvai skirtas Auksinis prizas. Per metus laimėti keturi tokie prizai, o šiuo metu jis pasiekęs rekordiškai didelę sumą – 690 tūkst. Eur.

Per „Vikingų loto“ gyvavimo istoriją Lietuvoje iš viso priskaičiuojama apie 4,5 mln. laimėtojų, o bendra laimėta suma – daugiau nei 29 mln. Eur.

****

Pokštą lifte galite pamatyti čia:

https://www.youtube.com/watch?v=xjUkqy1Po1U

 Taip pat kviečiame pasižvalgyti po TV klipo filmavimo užkulisius:

https://vimeo.com/165254401

Parašykite komentarą