„MAXIMA LT“ pradėjo šių metų plėtrą – atidarė naują parduotuvę Prienuose

Bendrovė „Maxima LT“, įgyvendindama šių metų plėtros planus, šiandien atidarė naują „Maxima X“ prekybos centrą Prienuose, Kauno g. 34. Tai trečioji prekybos tinklo parduotuvė Prienų mieste ir 235 visoje Lietuvoje. Investicijos į naujos parduotuvės atidarymą siekia daugiau nei 1 mln. eurų.

„Atsižvelgdami į šalies gyventojų poreikius, tęsiame suplanuotą prekybos tinklo plėtrą. Šiandien atidarome pirmąją iš dvidešimties 2016 m. planuojamų atidaryti naujų „Maxima“ parduotuvių. Ir nors mažiausio formato, tačiau tai bus šiuolaikiška parduotuvė. Pirkėjai joje ras platų populiariausiųjų prekių asortimentą, kokybę, geras, juos tenkinančias aktualių kasdienių produktų kainas“, – sakė bendrovės „Maxima LT“ generalinis direktorius Žydrūnas Valkeris.

Pasak jo, į naujos parduotuvės atidarymą mieste bendrovė investavo daugiau nei milijoną eurų. Parduotuvėje įrengta šiuolaikinė prekybos įranga. Ši parduotuvė, kaip ir nuo šiol visos kitos naujos tinklo parduotuvės, pastatyta ir įrengta įvertinus jos teikiamą ekonominę, socialinę ir aplinkosauginę naudą. Tad nemaža dalis investicijų skirta parduotuvėje pažangiomis aplinką tausojančias šildymo, apšvietimo, oro vėdinimo ir maisto produktų vėsinimo, taip pat atliekų rūšiavimo sistemoms įrengti.

Bendras naujosios Prienų „Maxima X“ parduotuvės plotas siekia beveik 2 tūkst. kv. m,  iš kurių daugiau nei 1,1 tūkst. kv. m skirta prekybinei erdvei. Šioje parduotuvėje iš viso dirbs 50 darbuotojų.

Naujai atidarytoje parduotuvėje Prienų gyventojai galės įsigyti būtiniausių pieno, duonos, mėsos ir kitų produktų, taip pat rinktis iš plataus šviežių daržovių ir vaisių asortimento. Be to, greta maisto prekių parduotuvės čia veiks ir vaistinė,  taip pat gėlių, kosmetikos prekių parduotuvės.

Be planuojamų atidaryti dar 19 naujų parduotuvių, bendrovė „Maxima LT“ per 2016 metus ketina atnaujinti ir 10 jau veikiančių tinklo parduotuvių visoje šalyje. Per praėjusius metus į naujų parduotuvių įrengimą ir jau veikiančių atnaujinimą „Maxima LT“ investavo daugiau nei 13 mln. eurų. 2015 m. atidarytos 6 naujos parduotuvės Varėnoje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Vilniuje bei atnaujinta 10 parduotuvių Vilniuje, Kaune, Palangoje, Jonavoje, Panevėžyje ir Kretingoje.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 235 „Maxima“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau nei 16 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. pirkėjų. 

Parašykite komentarą