Trečiadienį TSPMI politologams ir visuomenei bus pristatyta Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) programa

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2016-05-11, trečiadienis
Renginio pradžia: 12:00
Renginio vieta: VU TSPMI Vokiečių g. 10, 402 aud.

Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) lyderis Artūras Zuokas gegužės 11 d., trečiadienį, 12 val. TSPMI (Vokiečių g. 10) 402 aud. pristatys Laimingos ir turtingos Lietuvos programą. Joje, skirtingai nei įprastai, visuomenės progresą siūloma vertinti, o politines iniciatyvas ruošti atsižvelgiant ne tik į makroekonominius rodiklius, bet ir vadinamąjį laimės indeksą.

Dar 2011 metais Jungtinių Tautų Generalinė Asamblėja priėmė rezoliuciją, kuria JT šalys-narės buvo kviečiamos stebėti visuomenės laimės indeksą ir vadovautis juo įstatymų leidyboje.

“Laimės ekonomikos pagrindas – gerai išvystytos viešosios paslaugos, tvarus socioekonominis vystymasis, ekologiška aplinka, į žmonių poreikius atsižvelgianti valdžia. Galvodami apie Lietuvos ateitį turime mąstyti kūrybiškai ir įstatymų leidyboje pritaikyti inovatyviausius konceptus, orientuotis ne tik į ekonominių rodiklių gerinimą, bet ir į žmonių savijautos, pasitikėjimo savimi ir bendruomene didinimą”, – sako A. Zuokas.

Partijos programą komentuos VU TSPMI politologai dr. Liutauras Gudžinskas, dr. Vytautas Kuokštis ir prof. Ramūnas Vilpišauskas.

LLS partijos programos pristatytamas bus transliuojamas ir tiesiogiai per LLS pirmininko Artūro Zuoko socialinio tinklo Facebook profilį https://www.facebook.com/Zuokas/

Parašykite komentarą