Geroji verslo patirtis su SneakyBox, Šventėsidėja.lt ir „Žavingos varlytės“

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2016-05-12, ketvirtadienis
Renginio pradžia: 16:00
Renginio vieta: Kauno apskrities viešoji biblioteka (Radastų g. 2, 322 kamb.)

2016 m. gegužės 12 d., ketvirtadienį, 16 val. kviečiame į susitikimą su verslo Šventėsidėja.lt, „Žavingos varlytės“ atstovais ir startuoliais SneakyBox, kurie atskleis savo slaptą sėkmingo e. verslo receptą ir pasidalins gerąja patirtimi Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g. 2, 322 kamb.). Renginį moderuos žinomas televizijos veidas – Rolandas Vilkončius.

Šventėsidėja.lt – įkvėpianti idėjų galerija svarbiai dienai
Šventėsidėja.lt steigėja Inga Girdenienė pasidalins kaip jos originalios švenčių idėjos tapo verslu, padedančiu sumažinti savo švenčių rūpesčius ir priimti tinkamus sprendimus. Jos teigimu – „Šventės idėja“ yra įkvėpimo galerija svarbiai dienai, tai švenčių žurnalas su tikrais išgyvenimais, patirtimis ir idėjomis.

„Žavingos varlytės“ – kaip gimė pirmoji varlytė?
„Žavingos varlytės“ įkūrėja Živilė Arminienė teigia, kad siūdama niekada negalvoja apie tai, ar nupirks peteliškę ar ne, kaip ir dailininkai tapydami paveikslą nesijaudina dėl to, ar jis kam nors patiks. Jos manymu kiekviena varlytė, tai tarsi mažas meno kūrinys.

SneakyBox – žaidimų kūrimo studija
SneakyBox – tai profesionali žaidimų kūrimo kompanija įsikūrusi Lietuvoje. Įmonės vadovas Liudas Ubarevičius teigia, kad sėkmę atneša komandoje dirbantys žmonės. Naujausios technologijos iš naujo formuoja žmogaus gyvenimą todėl SneakyBox siekia būti šio proceso dalimi.

Projektas „(RE)STARTAS: e. paslaugos Tau“
„(RE)STARTAS: e. paslaugos Tau“ – elektroninių paslaugų ir verslumo skatinimo projektas, kurio dalyviai gali tobulinti savo skaitmenines, verslumo ir finansines kompetencijas.

Parašykite komentarą