Šeštadienį sostinėje muzikinis kūrinys skambės mažiausiai šešias valandas

Renginio tipas: Festivalis
Renginio data: 2016-05-14, Šeštadienis
Renginio pradžia: 17:00
Renginio vieta: Labdarių g. 3 C

 

Gegužės 14 d. 17 val. Muzikos kūrėjas Kabloonak kurs unikalų muzikinį pasirodymą „AM I“. Pagal tarptautinio festivalio „TYLOS!” idėją kūrinys „AM I” skambės nepertraukiamai  mažiausiai šešias valandas kartu su  įvairiais muzikantais ir atlikėjais.

Muziką kurs muzikantai, aktoriai, performanso kūrėjai bei naujos eksperimentinės teatro erdvės „Kvartalo” praeiviai. Garsai publiką įtrauks į nesibaigiantį veiksmą – čia ir dabar „įkūnijama” muzika kvies patirti garsų galią: kiek viename akorde telpa spalvų ir atspalvių, kur muzikoje prasideda teatras? „AM I” garsai skambės nuo 17 valandos iki tol, kol po nakties arba ryto dangum nebeliks šokančių ir grojančių. Festivalis „TYLOS!” ir „Kvartalas” kviečia pabėgti iš miesto į miestą, atsigaivinti šaltais gėrimais, įsitraukti į įdomius pašnekesius bei pasinerti į muzikinius eksperimentus. Išskirtinis šeštadienis šviežio oro ištroškusiai didmiesčio publikai.

Tai – vienas iš Tarptautinio teatro  festivalio „TYLOS!“ 2016 renginių,  kuriuos finansuoja Lietuvos Kultūros taryba.  „TYLOS!“ programoje – Belgijos, Liuksemburgo, Lietuvos trupių pasirodymai, kurie vyksta  Valstybiniame Vilniaus mažajame teatre (Gedimino pr. 22) ir „Kvartale“ (Labdarių g. 3C).  

Parašykite komentarą