Seime – konferencija „Kaip galime įveikti Europos Sąjungos krizę?“

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2016-05-20, penktadienis
Renginio pradžia: 10:00
Renginio vieta: Seimo III r. Europos informacijos biuras

Gegužės 20 d., penktadienį, 10 val. Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento Europos informacijos biure (III r.) vyks konferencija „Kaip galime įveikti Europos Sąjungos krizę?“, kurioje Lietuvos politikai ir ekspertai, svečiai iš Baltijos ir Višegrado šalių aptars geopolitinius iššūkius Europos Sąjungai, analizuos pastangas juos įveikti.

Renginio dalyvius pasveikins Seimo Pirmininko pavaduotojas, Europos reikalų komiteto pirmininkas Gediminas Kirkilas, Vokietijos Federacinės Respublikos ambasadorė Lietuvoje Juta Šmic (Jutta Schmitz), Konrado Adenauerio fondo Baltijos ir Skandinavijos šalyse vadovė Elizabet Bauer (Elisabeth Bauer).

Renginį organizuoja Konrado Adenauerio fondas Vilniuje kartu su visuomenine organizacija Lietuvos IPS klubas (Lietuvos IPS klubas yra visuomeninė organizacija, vienijanti buvusius Vokietijos parlamento (Bundestago) stipendininkus iš Lietuvos).

 

Registracija į renginį elektroniniu paštu ipslitauen@gmail.com. Dalyvavimas galimas tik gavus organizatorių patvirtinimą.

 

Parašykite komentarą