„Small Planet Airlines“ rado būdą, kaip lengviau administruoti augančias pajamas

Tarptautinės bendrovės ieško patogių ir pigių įmokų surinkimo sprendimų, kurie palengvintų lėšų apskaitą ir administravimą. Keliose šalyse veikiančios įmonės, siekdamos savo klientams pasiūlyti jiems patogiausius mokėjimo būdus, turi atsidaryti daugybę sąskaitų vietiniuose bankuose. Tam sugaištama daug laiko, o pinigai būna išbarstyti po skirtingas sąskaitas. Be to, nemažai kainuoja pervedimai tarp sąskaitų, ypač jei jos skirtingų šalių bankuose.

Tarptautinė atostogų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“, veikianti Lietuvoje, Lenkijoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Italijoje, Prancūzijoje ir Azijoje, šią problemą išsprendė įsidiegusi tarptautinės elektroninių mokėjimų sistemos „Paysera“ įmokų surinkimo internetu sprendimą.

„Tokią paslaugą – daug mokėjimo kanalų ir viena sąskaita – galime pasiūlyti savo klientams, nes bendradarbiaujame su daugiau nei 70 pasaulio bankų. Taigi mūsų klientai automatiškai tampa ir šių bankų klientais – jiems nebereikia atsidarinėti sąskaitų skirtingose šalyse, skirtingomis valiutomis, – sako Kostas Noreika, mokėjimų sistemą „Paysera“ plėtojančios bendrovės „EVP International“ generalinis direktorius. – Dar vienas mūsų sprendimo privalumas, kad įmokos į sąskaitą įskaitomos iš karto ir jas tučtuojau galima naudoti savo reikmėms. Taip pat visada žinoma, kada pirkėjas apmokėjo už prekes ar paslaugas.“

Apie „Paysera“:

Tarptautinę mokėjimų sistemą „Paysera“ valdo UAB „EVP International“. 2012 metais elektroninių pinigų licenciją gavusi bendrovė jau pasiekė įspūdingų rezultatų: šiuo metu „Paysera“ turi daugiau nei 200 000 klientų. Iš „Paysera“ sąskaitų vien per 2015 metus buvo pervesta 754 mln eurų.

„Paysera“ paslaugos apima įvairius atsiskaitymo būdus tiek verslui, tiek fiziniams asmenims: atsiskaitymą internetu ir mobiliaisiais įrenginiais, tarptautinius pervedimus už vietinių kainą, įmokų surinkimo paslaugą SMS žinutėmis, internetu ir skenuojant QR kodą prekybos vietose, nemokamą programėlę – mobiliąją piniginę išmaniesiems telefonams.

Apie „Small Planet Airlines“:

„Small Planet Airlines“ – atostogų skrydžių bendrovė, veikianti Lietuvoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Italijoje ir Azijoje. „Small Planet Airlines“ dirba su didžiausiais kelionių operatoriais ir vasaros sezono metu skraidina atostogautojus į Graikiją, Ispaniją, Turkiją, Bulgariją ir kitas šalis, o žiemos sezono metu dalį orlaivių nukreipia į kitų regionų rinkas. Bendrovė taip pat vykdo specialiuosius skrydžius – skraidina valstybines delegacijas, sportininkus, vykdo privačius užsakymus. „Small Planet Airlines“ orlaivių parke šiuo metu yra 21 lėktuvas. 

Parašykite komentarą