DHL Pristato The Rolling Stones

2015m liepos 1d. DHL Express ir pasaulinė roko grupė „The Rolling Stones“ pasirašė 5 metų partnerystės sutartį, pagal kurią grupei bus teikiamos logistikos palaugos gabenant jų parodą per įvairius pasaulio miestus. The Rolling Stones jau yra tapę lengedomis. Per grupės gyvavimo istoriją buvo išleisti 66 albumai, 107 singlai, parduota 240 milijonų įrašų, 8 numeris vienas hitai, surengta 1666 koncertų. Paroda atidaryta Londone š.m balandžio mėnesį. Kaip sakė DHL Express vadovas Ken Allen „Ši partnerystė sujungia Rolling Stones, legendinę roko grupę su DHL, labiausiai tarptautine kompanija pasaulyje. Tikime, kad muzika yra tas dalykas, kuris mus visus – tiek klientus, tiek darbuotojus – įkvepia ir motyvuoja. Muzika suburia mus ir jos kalbą visi suprantame. Didžiuojamės, kad mums buvo patikėta gabenti įspūdingus eksponatus, kuriuos grupė sukūrė per penkiasdešimt savo gyvavimo metų.“

            Paroda „Ekshibicionizmas” – DHL pristato The Rolling Sones“ atidaryta prestižiškiausioje Londono Saatchi galerijoje ir bus eksponuojama iki rugsėjo mėnesio. Ši paroda yra visapusiškas ir svaiginantis žvilgsnis į grupę, kurią muzikos kritikai vadina geriausia roko grupe. Parodą sudaro devynios teminės galerijos, užimančios 1750 kv.metrų plotą. Parodoje galima apžiūrėti daugiau nei 550 originalių eksponatų iš grupės asmeninio archyvo. Dalis eksponatų anksčiau niekur nebuvo eksponuojami. Paroda siūlo lankytojams žvilgterėti į grupės 50ties metų istoriją. Joje galima išvysti originalias scenos dekoracijas, persirengimo kambarius, užkulisų atributiką, retas gitaras ir muzikos instrumentus, legendinius kostiumus, paklausyti retų audio takelių ir nematytų video klipų, asmeninių užrašų, plakatų ir albumų viršelių. Taip pat yra galimybė apžiūrėti šiuolaikinių menininkų, dirbusių su The Rolling Stones, darbus – nuo Andy Warholo ir Alexanderio McQueeno iki Tomo Stoppardo ir Martino Skorsezės.

            Rugsėjo mėnesį pasibaigus parodai planuojama ją per ateinančius ketverius metus naudojantis DHL paslaugomis pergabenti ir eksponuoti 11oje pasaulio miestų.

Parašykite komentarą