Renkama antroji projekto „Verslodara” grupė

Jau š. m. birželio 1 d. startuos antroji „Verslodara“ mokymų, internetu (online) „Kaip atrasti mylimą veiklą ir pradėti savo verslą“, grupė. Tai keturis mėnesius trunkantys mokymai, kurių metu kiekvienam bus padedama identifikuoti sau mėgstamą veiklą, atrasti save mylimoje veikloje, paversti tai realiu verslu bei bus mokoma kaip tinkamai prižiūrėti savo verslą ir kaip tapti matomu.

Savo žiniomis ir patirtimi su mokymų dalyviais dalinsis hobį į verslą pavertusi ir šiuo metu jau ilgametę patirtį turinti rinkodaros agentūros „Berklis“, „Seo akademija“, „Seo mama“ ir „Rašytojų akademija“ vadovė bei „Verslodara“ įkūrėja Evelina Tamulaitienė.

„Jeigu vis dar neturite ryžto įgyvendinti savo svajonę ar neturite drąsos imtis veiklos, tai šiame projekte Jūs rasite tai, ko galbūt jau ilgai ieškojote. Šis projektas – ne tik atgaiva sielai ir kūnui, bet ir protui“, – įsitikinusi „Verslodara“ projekto įkūrėja, metodikos autorė bei lektorė Evelina Tamulaitienė.

Visi norintys pradėti savo verslą, jį paversti efektyvesniu ar besidomintys galimomis verslo galimybėmis ar vis dar nežinantys ką veikti gyvenime yra kviečiami registruotis į antrąją „Verslodara“ mokymų grupę (http://www.verslodara.lt/seminarai/vebinarai/).

Pirmosios „Verslodara“ projekto merginos šiuo metu jau atlikinėja bendrą praktinę užduotį bei organizuoja stovyklą „Pažadink savyje Karalienę – moteriškumo paslaptys“, kurioje mokysis moteriškumo, saviugdos bei savirealizacijos paslapčių.

Tikimasi, kad projekto „Verslodara“ antroji mokymų grupė, kaip ir pirmoji, sulauks didelio visuomenės dėmesio.

Daugiau informacijos rasite:

Evelina Tamulaitienė

Tel.: +37065521188

El.p.: info@seoakademija.lt

Web: www.verslodara.lt  

Facebook: https://www.facebook.com/Verslodara

Parašykite komentarą