Seime bus pristatyta paroda, skirta Lietuvos valstybės dienai paminėti

2016 m. birželio 15 d. pranešimas žiniasklaidai

Rytoj, birželio 16 d., 14 val. Seimo II ir III rūmus jungiančioje galerijoje bus pristatyta paroda „Mano tėvynė – mano Lietuva“. Parodą atvers Seimo narė Orinta Leiputė.

Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centro auklėtinių dailės darbų parodą – tai žvilgsnis į prieštaringus istorijos vingius ir didingą Lietuvos praeitį, jos ilgaamžes valstybingumo tradicijas.

„Tarsi iš paukščio skrydžio savo kūriniuose norime parodyti kokia graži mūsų šalis, unikali architektūra. Savo kūryba norėtume patirti bendravimo ir saviraiškos džiaugsmą, palyginti šios dienos ir praeities didžiavyrių nuveiktus darbus, pajusti žmogaus santykį su tikrove bei ryšį su aplinkiniu pasauliu“, – teigia parodos autoriai.

Paroda eksponuojama birželio 16 – liepos 1 dienomis.

Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centras – tai Savivaldybės biudžeto socialinių paslaugų įstaiga, teikianti socialines paslaugas Kauno miesto asmenims turintiems fizinę, proto ir psichinę bei kompleksinę fizinę ir proto negalią. Centre dirba kineziterapeutai, psichologas, socialiniai darbuotojai, socialinio užimtumo darbuotojai, socialinio darbuotojo padėjėjai.

 

 

 

Parengė

Informacijos ir komunikacijos departamento

Ryšių su visuomene skyriaus vyresnioji specialistė

Goda Liaugminienė

Tel. (8 5)  239 6875, el. p. goda.liaugminiene@lrs.lt

Parašykite komentarą