„Samsung“ skatina moteris daugiau laiko skirti sau

„Atsakomybių daug, o laiko sau mažai“ – taip galima apibūdinti šiuolaikinių moterų gyvenimą. Šeima, darbas, buitis užima didžiąją dalį moterų kasdienybės, pamirštant pasirūpinti savimi. Siekiant priminti apie tai, kaip svarbu skirti dėmesio sau, savo sveikatai ir gerai savijautai, šį šeštadienį dailiosios lyties atstovės kviečiamos dalyvauti sporto renginyje „Moterų bėgimas su Vlada.LT“. Iniciatyvą palaiko ir technologijų kompanija „Samsung“ , šiame bėgime pristatysianti ilgiausią – 6 km trasą „Samsung Gear Fit2“.

„Pagrindinis projekto tikslas – priminti apie krūties vėžio profilaktikos svarbą bei parodyti, jog rūpintis savo sveikata gali būti lengva ir smagu. Renginyje, kuriame moterys galės bėgti 3 arba 6 km distanciją, dalyvaus ir krūties vėžį įveikusi vilnietė Vanda, kuri mums yra tarsi pavyzdys, jog viskas įmanoma, – sako renginio iniciatorė, sporto motyvatorė Vlada Musvydaitė, – Beje, visos moterys, atėjusios į renginį, turės galimybę profilaktiškai pasitikrinti savo sveikatą specialiame autobusiuke.“

Prie moterų skatinimo rūpintis savimi prisideda ir technologijų lyderė „Samsung“. Jos mobiliųjų įrenginių marketingo padaliniui Lietuvoje vadovaujanti Raivara Šemetulskytė teigia, jog kompanijos vertybės glaudžiai susijusios su renginio organizatorių keliamomis vertybėmis, todėl paremti iniciatyvą svarbu. „Technologijų gamintojai, nuolatinių inovacijų dėka pristato vis pažangesnius įrenginius, padedančius sekti fizinę būklę, motyvuojančius laikytis sveikos gyvensenos, viso to tikslas – gerinti žmonių gyvenimą. Rytojaus bėgime pristatysime 6 km „Samsung Gear Fit2“ trasą. Greičiausiai šią distanciją įveikusi moteris laimės naujausią išmaniąją apyrankę „Samsung Gear Fit2“, – pasakoja R. Šemetulskytė.  

Naujausios išmaniosios apyrankės pasižymi galybe sportuojančioms moterims naudingų funkcijų: jose integruotas itin tiksliai veikiantis širdies pulso matuoklis, apyrankės pačios atpažįsta, kada ją dėvintis žmogus eina, bėga ar važiuoja dviračiu, tiksliai fiksuoja atstumą, greitį ir laiką. Be to, jos yra lengvos, patogiai gula ant riešo, yra gražaus dizaino (rausvos, mėlynos ir juodos spalvos), todėl tinkamos dėvėti ne vien sportuojant, bet ir norint sekti savo aktyvumą visą dieną.

„Moterų bėgimas su Vlada.LT“ vyks birželio 18 d. Vilniaus Vingio parke. „Samsung Gear Fit2“ 6 km bėgimo startas – 11 val. 45 min.

Parašykite komentarą