„Facebook“ sukčiai vėl naudojasi „Lidl“ sėkme Lietuvoje

Savaitgalį bendrovei „Lidl Lietuva“ pastebėjus jos vardu sukčių sukurtą „Facebook“ paskyrą ir ją užblokavus, šiandien šiame socialiniame tinkle vėl pasirodė analogiška paskyra, kurioje neteisėtai naudojamas bendrovės vardas ir simbolika, o žmonės skatinami dalyvauti netikrame konkurse. Tuo metu jau daugiau kaip 102 tūkst. sekėjų „Facebook“ turinti oficialioji „Lidl Lietuva“ paskyra toliau didina sekėjų bendruomenę.

„Lidl“ oficiali paskyra „Facebook“ per mėnesį subūrė gausiausią sekėjų bendruomenę iš visų didžiųjų Lietuvos mažmeninės prekybos tinklų. Savo ruožtu „Lidl“ populiarumu besinaudojantys sukčiai kuria netikras paskyras bendrovės vardu.

„Savaitgalį atsiradusi netikra „Lidl Lietuva“ paskyra „Facebook“ tinkle, kurioje buvo žadamas 500 eurų prizas, yra apgaulė. Kreipėmės į „Facebook“ su prašymu ištrinti sukčių sukurtą puslapį, ir jis netrukus buvo užblokuotas. Tačiau pirmadienį sukurta dar viena paskyra su analogišku konkursu. Joms apipavidalinti sukčiai naudoja iš mūsų tikrojo profilio nukopijuotas nuotraukas, – sakė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovė Agnė Gaižauskienė. – Norime atkreipti visuomenės dėmesį, kad tikrasis „Lidl“ puslapis socialiniame tinke „Facebook“ turi daugiau kaip 102 tūkst. gerbėjų. Širdingai dėkojame visiems pranešusiems apie netikras paskyras ir kviečiame toliau likti budrius.“

Oficialios bendrovės „Lidl Lietuva“ paskyros „Facebook“ nuoroda yra tokia – www.facebook.com/LidlLietuva. Tiesioginė nuoroda į paskyrą pateikta ir interneto svetainės www.lidl.lt skyrelyje „Socialiniai tinklai“.

„Lidl Lietuva“ sekėjai socialiniame tinkle „Facebook“ gauna informaciją apie prekybos tinklo maisto ir ne maisto prekių pasiūlymus, dalyvauja konkursuose, gali laimėti prizų, sužinoti receptų bei naudingų patarimų. Apsilankius oficialiojoje bendrovės paskyroje galima užduoti klausimų, dalintis nuomone ir atsiliepimais apie „Lidl“ produktus ir aptarnavimą. „Lidl Lietuva“ naujienas galima sekti ir užsiprenumeravus naujienlaiškį svetainėje www.lidl.lt.

Apie „Lidl“

„Schwarz“ įmonių grupė, kuriai priklauso „Lidl“ parduotuvės, yra viena iš pirmaujančių mažmeninės prekybos maisto produktais įmonių Vokietijoje ir Europoje. Šiuo metu „Lidl“ veikia 29-iose šalyse. Tinklo parduotuvės veikia 27-iose šalyse. Serbijoje ir JAV „Lidl“ atstovauja vietiniai darbuotojai. Europoje „Lidl“ valdo per 10 000 parduotuvių tinklą ir daugiau kaip 140 prekių paskirstymo centrų. „Schwarz“ įmonių grupės darbuotojų skaičius per 2015 finansinius metus, lyginant su praėjusiais, išaugo
7,14 proc. ir šiuo metu siekia apie 375 000. Prekybos tinklas „Lidl“ iš viso turi daugiau kaip 200 000 darbuotojų. „Schwarz“ įmonių grupės apyvarta 2015 finansiniais metais, lyginant su ankstesniais, išaugo 8 proc. ir pasiekė 85,7 mlrd. eurų. Nurodytu laikotarpiu įmonių grupė investicijoms skyrė 5,2 mlrd. eurų.„Lidl“ prekybos tinklo apyvarta 2015 finansiniais metais pasiekė 64,6 mlrd. eurų.

Parašykite komentarą