A. Orlauskas: pasirinkau LLS dėl siekių mažinti mokesčius, įteisinti dvigubą pilietybę ir atpiginti vaistus

Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) kandidatų į šių metų Seimą sąrašą papildė ir Artūras Orlauskas, kandidatuosiantis Panemunės rinkimų apygardoje Kaune.

“Lietuvos laisvės sąjunga jau įrodė, kad yra moderni, inovatyvi ir liberali politinė jėga, o šūkis „Už laimingą ir turtingą Lietuvą” priimtinas visiems. Manau, kad siekis mažinti mokesčius, įteisinti dvigubą pilietybę, atpiginti vaistus ir užtikrinti nemokamų darželių tinklą yra teisingas, logiškas ir reikalingas Lietuvai”, – pabrėžė A. Orlauskas, vardindamas, kodėl pasirinko Lietuvos laisvės sąjungą (liberalus).

A. Orlauskas 12 metų buvo renkamas Kauno ir Kauno rajono savivaldybių tarybų nariu.

“Užimdamas šias pareigas inicijavau Raudondvario dvaro perėmimą savivaldybės žinion, dėl mano pastangų buvo įvestas nemokamas interneto ryšys sunkią negalią turintiems žmonėms, buvau vienas iš iniciatorių, kad naujai kuriamos įmonės Kauno savivaldybėje trejus metus būtų atleistos nuo nekilnojamojo turto mokesčio. Šiandien Raudondvario dvaras jau džiugina lankytojus ir teikia viešąsias paslaugas, statistika rodo, kad naujai kuriamų įmonių skaičius Kauno savivaldybėje auga.

Neabejoju, kad Lietuvos laisvės sąjunga yra ta politinė jėga, kuri gali pasiekti, kad Lietuva taptų laimingų ir turtingų žmonių šalimi. Ir aš džiaugiuosi, kad galiu tapti šios komandos dalimi”, – sakė A. Orlauskas.

A. Orlauskas yra ilgametis Kauno rajono ir Kauno miesto savivaldybės tarybos narys, Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas, buvęs Lietuvos vandensvydžio federacijos prezidentas, aktorius, režisierius, tarptautinių humoro festivalių laureatas.

Parašykite komentarą