Vilniaus universitetas baigia 437-uosius akademinius metus

Renginio tipas: Iškilmės
Renginio data: 2016-06-30, ketvirtadienis
Renginio pradžia: 15:00
Renginio vieta: Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčia

Birželio 30 d. 15 val. Vilniaus universitetas iškilmėmis „Finis anni academici“ tradiciškai baigs mokslo ir studijų metus. VU Šv. Jonų bažnyčioje bus pagerbti labiausiai nusipelnę akademinės bendruomenės nariai, ypač gerai magistrantūros studijas baigę absolventai.

VU rektorius prof. Artūras Žukauskas įteiks padėkas už ilgametį vadovaujantį darbą, dalyvavimą bendruomeninėje veikloje, mokslininkus ir mokslininkų grupes specialiais ženklais apdovanos už reikšmingus mokslo pasiekimus. Bus pagerbti magistrantūros studijų absolventai, kurių studijos ir mokslinė veikla įvertinta Magna cum laude diplomais, taip pat studentai, aktyviai dalyvavę mokslinėje ir visuomeninėje veikloje. Rektorius įteiks padėkas už asmeninį indėlį į Jungtinio gyvybės mokslų ir Nacionalinio fizinių ir technologijos mokslų centrų statybas.

Po iškilmių bažnyčioje jų dalyviai bus kviečiami į Bibliotekos kiemą, kuriame Filosofijos fakulteto dekanas prof. Arūnas Poviliūnas nuleis universiteto vėliavą. Ji vėl suplevėsuos rugsėjo 1-ąją.

Parašykite komentarą