Internetiniai konkursai: vartotojams nauda ir pramoga, įmonėms – efektyvi reklama

Greitai kintančią elektroninę erdvę pasiekė tiek įmonėms, tiek interneto vartotojams svarbi naujovė. Patrauklias galimybes atvėrė internetinių konkursų platformos, praėjusių metų startuolio ,,Sweepest“, ir portalo Alfa.lt bendradarbiavimas. Iki smulkmenų apgalvota internetinių konkursų integracija į vieną skaitomiausių Lietuvos informacinių portalų leis verslininkams pasinaudoti didžiulę auditoriją pritraukiančiu reklamos kanalu, o internautams – džiaugtis naudingu, produktyviu naršymu ir čia pat laimimais prizais.

 

Internetiniai konkursai: čia susitinka įmonės ir klientai

 

,,Amžina verslininkų problema – dialogo su potencialiais klientais paieškos. Manau, kad mums pavyko rasti efektyviausią kontakto užmezgimo būdą, patrauklų abiems pusėms. Pradėję bendradarbiauti su portalu Alfa.lt, net ir nedidelėms įmonėms leidžiame būti matomoms, pritraukti didelius interneto vartotojų srautus, o pramogas mėgstantiems žmonėms siūlome susipažinti su prekėmis ir paslaugomis žaidžiant bei laimint naudingus prizus“ – integracijos į didžiausius informacinius šalies portalus naudą apibrėžia vienas iš ,,Sweepest“ įkūrėjų Artūras Svirskis. – ,,Informacinių ir pramoginių portalų savininkai taip pat puikiai supranta, kad jiems tai – galimybė pritraukti lankytojų srautus ir iš to papildomai užsidirbti. Tad pasiūlymas visapusiškai naudingas kiekvienam vienaip ar kitaip susijusiam su internetinių konkursų realizavimu.“

A. Svirskis verslininkams primena, kad internetiniai konkursai pateikiami kaip svetainės turinys, todėl jų neveikia reklamos blokavimo įrankiai. Taip užtikrinamas matomumas, o įmonės moka tik už realų konkurso dalyvių skaičių.

Kaip dalyvauti?

 

Žaisti ir laimėti galima jau šiandien, Alfa.lt portale atidarius kortelę KONKURSAI. Tereikia užpildyti trumpą konkurso registracijos formą arba prisijungti su ,,Facebook“ paskyra. Keli pelės paspaudimai, apsilankymas įmonės interneto svetainėje ar atsakymai į įdomius klausimus, ir interneto vartotojas ne tik susipažįsta su produktu, paslauga, bet gauna realų šansą jį laimėti. Alfa.lt užsiregistravę žaidėjai, naudodamiesi tais pačiais duomenimis, galės pramogauti visuose prie integracijos prisijungsiančiuose portaluose, tarp kurių – visiems pažįstami draugas.lt, Diena media group valdomi portalai kaunodiena.lt, diena.lt ir kiti.

Dabar geriausias laikas prisijungti

 

Įmonėms svarbu žinoti, kad ši paslauga apmokestinama įvertinant realų žaidimu susidomėjusių vartotojų skaičių, tad nei vienas investuotas centas neišleidžiamas veltui. ,,Sweepest“ vadovas A. Svirskis primena, kad kol kas verslininkams taikomas simbolinis mokestis  – 0,10 Eur už kiekvieną dalyvį, tačiau iki metų pabaigos šis skaičius tikrai išaugs. ,,Kalbant apie kainą, būtina įvertinti tai, kad įmonės reklama atsidurs net keliuose populiariausiuose portaluose iš karto, ko negali pasiūlyti kiti reklamos kanalai. Be to, konkursai bus diferencijuojami pagal portalo pobūdį, vartotojų interesų sritis, tad reklama užtikrintai pasieks tikslinę auditoriją.“ – teigia A. Svirskis.

Kontaktinis asmuo

Artūras Svirskis

arthur@sweepest.com

+370 630 17867

Parašykite komentarą