BMW pristatė atnaujintus 2017-ųjų turistinių motociklų modelius

Koncerno BMW padalinys „BMW Motorrad“ pristatė atnaujintus 2017 m. laidos turistinius motociklus „F 700 GS“, „F 800 GS“ ir „F 800 GS Adventure“, kurie išsiskiria naujais spalvų deriniais, pagerintu emisijos standartu, naujais važiavimo režimais ir kitais patobulinimais.

„BMW motociklų F serija tarp motociklų gerbėjų vertinama dėl to, kad įkūnija tą nevaržomų kelionių ant dviejų ratų malonumą ir dinamiško važiavimo pojūtį. Šie modeliai yra itin universalūs ir gali būti pritaikyti įvairių kelionių tikslams, taip pat išsiskiria savo patikimumu važiuojant bekele. Atnaujindami šiuos modelius BMW inžinieriai siekė dar labiau pagerinti jų patogumą ir valdymo ypatybes“, – sako BMW prekės ženklo vadovas Lietuvoje Aurimas Tamašauskas.

Atnaujintas „F 700 GS“ modelis, išlikdamas ištikimu savo pirmtakui, yra orientuotas į tuos, kas ieško unikalaus pasivažinėjimo enduro tipo motociklu pojūčio, bet labiau vertina motociklo ypatybes ant asfalto, o ne galimybes bekelėje. Šio modelio pranašumai – tai palyginti žema sėdynės padėtis, universalumas ir pakankama galia, jis taip pat išsiskiria mažomis kuro sąnaudomis ir kasdieniu praktiškumu.

Tuo metu naujasis „F 800 GS“ siūlo unikalų ypatybių derinį savo klasėje – tai nepriekaištingai suderintas kasdienio važiavimo ir tolimų kelionių funkcionalumas bei išskirtiniai gebėjimai bekelėje.

Patobulintas šio modelio variantas „F 800 GS Adventure“ – tai motociklas, kurį galima pritaikyti specifiniams kelionių į pačius atokiausius gamtos kampelius poreikiams. Šis modelis skirtas prisiekusiems kelionių motociklu mėgėjams, kurie drąsiai ryžtasi leistis tolimais ir dar gerai neišžvalgytais maršrutais.

Tarp pagrindinių „F 700 GS“, „F 800 GS“ ir „F 800 GS Adventure“ naujovių – EU4 emisijos standartą atitinkantis 798 kub. cm variklis, naujas dujų išmetimo sistemos galinis bakelis bei modifikuota sportinio išmetimo sistema „Akrapovič“, kurią galima pasirinkti iš originalių „BMW Motorrad“ aksesuarų sąrašo.

Kita BMW motociklų naujovė yra elektroninis akseleratorius. Šios inovacijos pagrindas – rankenėlėje esantis specialus daviklis fiksuoja jos judesius ir signalą siunčia tiesiogiai į variklio valdymo sistemą. Tai lemia pagerėjusią variklio reakciją ir intuityvesnį motociklo valdymą. Be to, tai suteikia galimybę nuo šiol į motociklus įdiegti pasirenkamus važiavimo režimus – sausos dangos „Road“ ir šlapios dangos „Rain“. Modeliai „F 800 GS“ ir „F 800 GS Adventure“ turi ir du papildomus važiavimo režimus „Enduro“ ir „Enduro Pro“, skirtus bekelei.

Naujieji BMW motociklai aprūpinti naujos išvaizdos greičio ir variklio sūkių prietaisais, o jų informaciniame ekrane nuo šiol rodomas pasirinktas važiavimo režimas.

„F 700 GS“ ir „F 800 GS“ turi tris naujus apdailos stiliaus variantus, o „F 800 GS Adventure“ modelis išsiskiria dviem papildomais spalvų deriniais bei nauja radiatoriaus apdaila, nauju oro paėmimo angos slopintuvu ir nauja užvedimo spynelės apdaila.

UAB „Krasta Auto“ yra oficiali BMW ir „Mini“ atstovė Lietuvoje. Įmonė užsiima naujų ir naudotų BMW ir „Mini“ automobilių, motociklų prekyba bei teikia visas techninio aptarnavimo paslaugas ir turi oficialias atstovybes bei techninio aptarnavimo servisų tinklą Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. „Krasta Auto“ priklauso tarptautinei įmonių grupei „Modus grupė“.

Parašykite komentarą