V. Mazuronis: už Darbo partijos reklamą mokėjo partija

Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis neigia žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją, kad už Darbo partijos reklamą galėjo mokėti koncernas „MG Baltic“.

„Tai niekuo nepagrįstos spėlionės, net neslepiant, kad tokias mintis jiems pasufleruoja opozicinės partijos atstovai. Kaip Darbo partijos pirmininkas atsakingai pareiškiu, kad už visas partijos reklamas iki rinkimų buvo mokėta iš partijos sąskaitos, rinkimų laikotarpiu – iš rinkiminės sąskaitos. Visi atsiskaitymai daryti bankiniais pavedimais, visa dokumentacija išsaugota bei jau perduota suinteresuotoms institucijoms“, – sako V. Mazuronis.

STT jau anksčiau kreipėsi į Darbo partiją, kad suteiktų visus su rinkimais susijusius dokumentus, sąskaitas – ši informacija tarnybai yra perduota.

Visa su partijos veikla susijusi dokumentacija yra nuolat teikiama Vyriausiajai rinkimų komisijai teisės aktų nustatyta tvarka.

 „Neketiname viešinti dokumentų, tačiau pateiksime juos kiekvienai institucijai, kuri pagal įstatymus gali jų prašyti ir gauti. Partija bendradarbiauja su teisėsaugos institucijomis ir suteikia visą reikalingą informaciją,“ – teigia partijos pirmininkas. 

Parašykite komentarą