Unikali socialinė akcija „Sugrįžk iš Žagarės vyšnių festivalio su nauju draugu“ pranoko visus lūkesčius

Šį savaitgalį, Žagarės vyšnių festivalio metu, vyko unikali socialinė akcija „Sugrįžk iš Žagarės vyšnių festivalio su nauju draugu“, kurią inicijavo Žagarės regioninio parko direkcija kartu su didžiausia ir žinomiausia Joniškio krašto įmone UAB „Joniškio grūdai“ bei Šiaulių gyvūnų globos namais.

Akcijos metu, festivalio svečiai buvo kviečiami priglausti beglobius gyvūnus.

Pasak UAB „Joniškio grūdai“ generalinės direktorės, Redos Siaurusaitienės, akcija pranoko visus lūkesčius – padovanoti visi į festivalį atkeliavę beglobiai gyvūnėliai.

Buvo be galo džiugu matyti iškeliaujančius į naujuosius namus mažuosius globotinius ir laimingus jų šeimininkus. Šventės metu pasirašėme ilgalaikio bendradarbiavimo sutartį, todėl tikimės, kad sekančiais metais galėsime pratęsti šią gražią akciją ir tai taps tradicija, sakė R.Siaurusaitienė.

Naujieji šeimininkai neliko be dovanų, kiekvienas, priglaudęs gyvūną, buvo apdovanotas visaverčiu gyvūnų maistu „Kėgrus“ bei kraiku katėms. UAB „Joniškio grūdai“ taip pat įsipareigojo kas mėnesį skirti paramą Šiaulių gyvūnų globos namams, kad mažieji mūsų draugai nealktų.

Šventės metu taip pat buvo galima aukoti lėšas beglobiams gyvūmams. Šiaulių gyvūnų globos namų direktorė Birutė Vaičiulevičienė labai dėkoja visiems priglaudusiems gyvūnėlius bei dosniai aukojusiems žmonėms.

Parašykite komentarą