Vilniaus geležinkelio stotyje – nauja susisiekimo erdvė

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: 2016-07-21, ketvirtadienis
Renginio pradžia: 11:00
Renginio vieta: Vilniaus geležinkelio stotis, Geležinkelio g. 16, Vilnius

Jau liepos 21 d., ketvirtadienį, 11 val., Vilniaus geležinkelio stotyje duris atvers SĮ „Susisiekimo paslaugos“ klientų aptarnavimo centras – erdvė, kurioje nuo šiol keliones Vilniaus mieste tęs į sostinę traukiniais atvykę svečiai iš užsienio ir visos Lietuvos.

Atidaryme dalyvaus ir sveikinimo žodžius tars:

Linas Kvedaravičius, Vilniaus mero pavaduotojas

Dalijus Žebrauskas, AB „Lietuvos geležinkeliai“ Keleivių vežimo direkcijos direktoriaus pavaduotojas

Modesta Gusarovienė, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorė

„Kiekvieną darbo dieną aplink Stoties žiedą išsidėsčiusiose stotelėse į viešąjį transportą įlipa ar iš jo išlipa beveik 40 tūkst. keleivių, kuriems būtinas greitas ir patogus susisiekimas. Todėl mums svarbu, kad į Vilnių traukiniais ar autobusais atvykę sostinės svečiai bei gyventojai ir gautų visą jiems rūpimą informaciją apie susisiekimą Vilniaus mieste greitai ir patogiai – tai jie ir padarys apsilankę Vilniaus geležinkelio stotyje įsikūrusiame mūsų naujajame klientų aptarnavimo centre“,  – teigia SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorė Modesta Gusarovienė.

Naujas, dar patogesnis ir didesnis klientų aptarnavimo centras, kuriame per metus tikimasi sulaukti virš 150 tūkst. lankytojų, duris atvers ir jūsų lauks:

Laikas: liepos 21 d., ketvirtadienis, 11 val.

Vieta: Vilniaus geležinkelio stotis, Geležinkelio g. 16, Vilnius

Erdvė: keleivių laukimo salė (į dešinę nuo eskalatoriaus)

Daugiau detalių apie būsimą atidarymą suteiks Tomas Šiuškus tel. +370 656 35028 arba el. paštu tomas.siuskus@vilniustransport.lt.

Kviečiame susitikti!

Parašykite komentarą