Advokatų kontora „Balčiūnas ir Grajauskas“ su partneriais Estijoje ir Latvijoje susijungė į naują visose Baltijos šalyse veiksiantį advokatų aljansą LEADELL

Žinoma kontora „Balčiūnas ir Grajauskas“ su Latvijos advokatų kontora „Fogels, Vītols & Paipa“ ir Estijos advokatų kontora „Aivar Pilv“ stiprina savo bendradarbiavimą tarptautiniu lygiu – tai naujas advokatų kontorų kooperacijos etapas, siunčiantis klientams žinią apie visų trijų kontorų veiklos stabilumą, patikimumą ir plėtrą. Šios advokatų kontoros jau ilgą laiką pripažįstamos tarp stipriausių Baltijos šalių verslo teisės kontorų. Visos 3 advokatų kontoros priklauso pasauliniam  aljansui „TAGLaw“, jungiančiam daugiau nei 150 advokatų kontorų iš daugiau nei 90 šalių visame pasaulyje. LEADELL sujungs apie 50 kompetentingų teisės konsultantų.

Advokatų kontoros „LEADELL Balčiūnas & Grajauskas“ vadovaujantis partneris Marius Grajauskas pažymėjo, kad advokatų kontoros „Balčiūnas ir Grajauskas“, „Fogels, Vitols & Paipa“ ir „Aivar Pilv“ glaudžiai bendradarbiauja jau nuo 2012 metų. Pati idėja suformuoti vieną bendrą ženklą LEADELL ir taip sustiprinti jau vykdomą visų trijų Baltijos šalių advokatų kontorų bendradarbiavimą buvo aptariama kurį laiką. Jis džiaugiasi, kad, įsteigę LEADELL aljansą, galės pasiūlyti savo klientams aukštesnę pridėtinę vertę, panaudodami visų trijų advokatų kontorų advokatų įgūdžius ir turimą patirtį.

Advokatų kontoros „LEADELL Pilv“ pagrindinis partneris Aivar Pilv teigia, kad pastaruoju metu Baltijos šalių teisinių paslaugų rinka tapo itin konkurencinga, išaugus praktikuojančių advokatų ir naujų advokatų kontorų skaičiui. Tuo pačiu padidėjo ir tarptautinių bei vietos klientų tarptautinių teisinių paslaugų poreikis. Į Baltijos šalis paprastai žiūrima kaip į vieną rinką, todėl itin svarbus mūsų pasirengimas lygiagrečiai teikti kokybiškas paslaugas Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Atsižvelgiant į rinkoje vykstančius pokyčius ir mūsų ilgalaikį bei rezultatyvų bendradarbiavimą su patyrusiais kolegomis iš Latvijos ir Lietuvos, bendro LEADELL ženklo įsteigimas buvo logiškas ir mūsų interesus atitinkantis žingsnis.

Visos trys advokatų kontoros su ženklu LEADELL teiks paslaugas Baltijos šalių rinkoje, kartu išsaugodamos nuorodas į ankstesnius advokatų kontorų pavadinimus.

 „LEADELL Fogels, Vītols & Paipa vykdomasis partneris Kārlis Vitols pridūrė, kad naujas aljansas neketina apsiriboti aukštos kokybės teisinėmis paslaugomis Baltijos šalyse. Kadangi naujasis Baltijos šalių susivienijimas priklauso tarptautiniam advokatų kontorų aljansui „TAGLaw“, jis yra pasirengęs teikti lanksčias, operatyvias ir kokybiškas teisines paslaugas visoje Europoje ir prireikus vos per kelias valandas suformuoti tarptautinę itin patyrusių teisės konsultantų komandą.

Advokatų kontoros „LEADELL Balčiūnas & Grajauskaspartneris Gintaras Balčiūnas: „Taip pat norėtume pabrėžti mus siejančių vertybių – saugumas, pasitikėjimas ir entuziazmas – svarbą. Subūrėme aukšto lygio ir kompetencijos komandą, kurį pasirengusi padėti mūsų klientams išspręsti visas problemas ir atsakyti į visus jiems kylančius teisinius klausimus. Kad ir kokio darbo imamės, visuomet siekiame užtikrinti optimalias ir kokybiškas paslaugas. Taip pat siekiame nuolat tobulėti.“

Išsamesnės informacijos teiraukitės:

Marius Grajauskas

Advokatas / vadovaujantis partneris

„LEADELL Balčiūnas & Grajauskas“

El. paštas: marius.grajauskas@leadell.com

Gintaras Balčiūnas

Advokatas / partneris

„LEADELL Balčiūnas & Grajauskas“

El. paštas: gintaras.balciunas@leadell.com

Aivar Pilv

„LEADELL Pilv“

Advokatas / vadovaujantis partneris

aivar.pilv@leadell.com

Karlis Vitols

Advokatas / vadovaujantis partneris

„LEADELL Fogels, Vitols & Paipa“

El. paštas: karlis.vitols@leadell.com

Parašykite komentarą