LEU vaikų darželio „Mažųjų akademija“ kolektyvas laukia vaikų!

Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) Ugdymo mokslų fakulteto dėstytojai subrandino ir įgyvendino idėją – vaikų darželis „Mažųjų akademija“ jau laukia vaikų! Tai nauja ikimokyklinio ugdymo įstaiga, inovacijų ir mokslinių teorijų praktinė bazė, kurioje vyrauja šiuolaikinis ugdymo modelis, kuriamos ir išbandomos ugdymo metodikos, savo žinias ir gebėjimus praktiškai taikys LEU studentai.

Renovuotose patalpose (LEU bendrabučio pirmame aukšte) vaikų laukia kūrybiška aplinka – čia ugdymo priemonės ikimokyklinukus skatins veikti, kurti, bandyti, o pedagogas, pedagogo padėjėjas ir du kūrybiniai darbuotojai taps jų įkvėpėjais, patarėjais, draugais. Vaikų darželio „Mažųjų akademija“ kūrybiniai darbuotojai – LEU šokio, muzikos, teatro, dailės, kūno kultūros studijų programų studentai – įsilies į kasdienį ugdymo procesą ir išbandys save. Universiteto Vaikystės studijų katedros dėstytojai turės galimybę tiesiogiai ir nuotoliniu būdu stebėti vaikų veiklą darželyje, ją analizuoti ir taikyti teorinius mokslinius darbus praktiškai.

Gerbiami tėveliai, Jūsų vaikų laukia kitokia ikimokyklinio ugdymo įstaiga – moderni, daugialypė, jaunatviška ir nuolat tobulėjanti!

Kontaktinis asmuo – Irina Mickutė (mob. +370 655 08 731, el. p. irina.mickute@leu.lt). 

Parašykite komentarą