„IFA 2016“ parodoje „Huawei“ pristatė naujos serijos išmaniuosius „Nova“

„Huawei” vartotojų verslo grupė „IFA 2016″ parodoje pristatė išmaniuosius telefonus „Nova” ir „Nova Plus” bei planšetinį kompiuterį „MediaPad M3″, kurio aukštos kokybės garso technologijos sukurtos bendradarbiaujant su bendrove „Harman international”. Vizualiką galite atsisiųsti čia.

Naujieji „Nova” serijos telefonai pasižymi apvalainu dizainu, kameros kokybe ir naudojimo praktiškumu. Kiekviena šių išmaniųjų funkcija sukurta, siekiant palengvinti spartų vartotojų gyvenimo tempą ir atitikti jų unikalias asmenybes per tobulas asmenukes ar daugybę fotografijų vienu įkrovimu. Spalio pradžioje prekyboje pasirodysiantys „Nova” serijos telefonai bus galimi auksinės, sidabrinės ir pilkos spalvų. „Huawei Nova” kainuos 399 eurus, o „Nova Plus” – 429 eurus.

„Suprantame, kad šiuolaikinis dinamiškas vartotojas vertina įrenginį, kuris atitinka jo spartų gyvenimo tempą. Naujoji linija, skirta naujoms patirtims, tobulai tinka kartai, didelę savo gyvenimo dalį praleidžiančiai telefone”, – sako Richard Yu,„Huawei” vartotojų verslo grupės generalinis direktorius.

Naująja telefonų linija „Huawei” ir toliau laužo standartus po sėkmingai šiais metais jau pristatytų išmaniųjų telefonų „Mate 8″ ir „P9″. Atsižvelgdama į vartotojų poreikius, parodoje „Huawei” taip pat pristatė ir platesnę apdovanojimus pelniusio telefono „P9″ spalvų gamą.

Ergonomiškas dizainas ir fotografavimo patirtis

„Huawei Nova” lenktas paviršius ir 5 colių ekranas sukuria ergonimišką ir kompaktišką dizainą, tad telefonas puikiai priglunda prie vartotojo delno ir leidžia įrenginį valdyti viena ranka. Galinga 8 megapikselių priekinė kamera leidžia fotografuoti dar geresnės kokybės asmenukes, esant bet kokiam apšvietimui. Papildomai įdiegtos programėlės „Beauty Makeup 2.0″ ir „Beautiful Skin 3.0″ nuotraukas paverčia dar patrauklesnėmis. „Huawei Nova” 12 megapikselių galinė kamera su patobulintu atviros diafragmos objektyvu ir vaizdo jutikliu leidžia fotografuoti ir prastame apšvietime, o „Nova Plus” 16 megapikselių galinė kamera užtikrina daryti didesnį nuotraukų ryškumą ir aiškumą bet kokioje aplinkoje. Abiejuose modeliuose taip pat veikia greitas automatinis fokusavimas, tad nuotraukos būna kur kas tikslesnės.

Telefonuose įdiegtas „Snapdragon 625″ procesorius, naudojantis pažangią 14nm technologiją, kuri leidžia pagerinti telefono veikimą ir sumažinti baterijos eikvojimą. „Huawei Nova” 3020 mAh baterija su „Smart Power 4.0″ leidžia ilgiau naudotis telefonu, net naršant keliose programėlėse. Naujos kartos 3D pirštų atspaudų jutiklis suteikia galimybę greičiau ir tiksliau atrakinti telefoną, taip padidinant saugumą, patogumą ir fotografavimą viena ranka. „Nova plus” 3340 mAh baterija telefono veikimą prailgina dar labiau, tad leidžia vartotojams vienąkart įkrovus telefoną fotografuoti tūkstančius kadrų.

Geriausia garso patirtis ir neprikaištingas stilius

Planšetėje „MediaPad M3″ įdiegta „Harman Kardon” garso sistema, sukurta patirti aukščiausios kokybės garsą planšetėje. Kurdama įrenginį, „Huawei” dirbo kartu su „Harman Kardon” garso inžinieriais, sukūrusiais ir patobulinusiais garso sistemas ir sertifikavusiais įrenginio neįtikėtiną klausymo patirtį. Be to, „AKG” specialiai sukūrė „AKG H300″ ausines „MediaPad M3″ planšetei. „AKG” ausinės perteikia puikų garsą – atkuria kiekvieną muzikos takelio detalę nuo aukštų natų iki žemo boso.

8,4 colių ekranas perteikia ryškias spalvas ir aiškesnes detales, lyginant su kitais aukštos kokybės planšetiniais kompiuteriais. „Huawei ClariVu3.0″ ekrano technologija užtikrina aiškumą, išfiltruoja kenksmingą mėlyną šviesą, kad akys nepavargtų. 82 proc. ekrano ir korpuso santykis sustiprina įrenginio kompaktišką stilių, tuo pačiu suteikdamas puikius matymo įspūdžius. Plonas aliuminio korpusas suteikia įrenginiui elegantiškumo ir praktiškumo kiekvieno vartotojo gyvenimo būdui.

Įrenginyje įdiegtas „Huawei Kirin 950″ procesorius, kuris leidžia žiūrėti aukštos kokybės vaizdo įrašus ir žaisti 3D žaidimus. 5100 mAh baterija suteikia galimybę žiūrėti aukštos kokybės vaizdo įrašus iki 11 val., žaisti 3D žaidimus iki 6 val., o muzikos klausytis 45 val. „MediaPad M3″ kaina prasidės nuo 349 eurų.

Parašykite komentarą