Paaiškėjo kiek kainuos naujasis „Audi Q2“

Liepos mėnesį ant Vilniaus Žaliojo tilto pristatytas naujasis „Audi Q2“ jau šį rudenį išriedės į Lietuvos kelius. Standartinės komplektacijos „Audi Q2“ kaina – 24 000 EUR, o sportinė jo versija kainuos nuo 26 070 EUR (su PVM). Automobilius galima užsisakyti jau dabar, o pirmieji modeliai Lietuvoje pasirodys lapkričio viduryje.

„Audi Q2“ – mažiausias iš rinkoje siūlomų kompaktinių visureigių. Pirkėjams siūlomoje „Audi Q2“ spalvų paletėje – net 12 pasirinkimų. Be to, atskirai galima parinkti spalvas ir medžiagas daliai vidaus apdailos detalių. Norintieji gali įsigyti ir interjerui ypatingo patrauklumo suteikiantį šviesos diodų paketą.

Naujasis „Audi Q2“ – tai puiki transporto priemone tiek kasdieniam naudojimui, tiek pramoginėms išvykoms. Progresyvus dizainas jame suderintas su aukštu funkcionalumu. Šio modelio vairavimo patirtis, o taip pat jo pramoginių bei informacinių sistemų kokybė prilygsta aukštesnių klasių automobilių įrangai. Pavyzdžiui, visi standartinės komplektacijos „Audi Q2“ aprūpinti pažangia „Audi pre sense“ sistema – ji stebi pėsčiuosius, transporto priemones ir kitus kelyje pasirodančius objektus bei įspėja vairuotoją apie galimas grėsmes. Iškilus pavojui, ši išmani sistema pati sumažina greitį ar – esant būtinybei – visai sustabdo automobilį.

Į bazinės komplektacijos „Audi Q2“ taip pat montuojamas progresyvus vairo stiprintuvas, kuris užtikrina puikų automobilio valdymą bei nepriekaištingą vairo jautrumą.

Audi siūlomas variklių asortimentas patenkins bet kurio būsimo Q2 vairuotojo reikalavimus – tiek standartinė, tiek sportinė automobilio versija gali būti komplektuojama su 4 skirtingais varikliais. Pirkėjas gali rinktis TFSI 1,4 l motorą arba vieną iš trijų TDI  1,6–2,00 l tūrio variklių. Jų galingumas svyruoja nuo 85 kW (116 AG) iki 140 kW (190 AG). Galingieji TDI varikliai aprūpinti visų ratų quattro pavara.

Daugiau apie „Audi Q2“ galima sužinoti oficialaus atstovo salonuose Vilniuje (Ukmergės g. 252), Kaune (Chemijos g. 8) ir Klaipėdoje (Šilutės pl. 50). Detalesnę informaciją apie modelį, jo komplektaciją bei kitus privalumus rasite ir tinklalapyje www.audi.lt.

Parašykite komentarą