VšĮ „Go Vilnius” rinkodaros skyriui vadovaus buvusi UAB „Maxima LT” įvaizdžio vadovė

Tarptautine rinkodara ir investicijų, talentų bei turistų pritraukimu besirūpinančios naujos Vilniaus miesto savivaldybės viešosios įmonės „GO Vilnius” rinkodaros skyriui vadovaus buvusi UAB „Maxima LT” įvaizdžio departamento vadovė Inga Romanovskienė. Taip praneša VšĮ „GO Vilnius” direktorius Dr. Darius Udrys.

„Inga Vilniuje gimė ir užaugo. Bendraujant spėjau įsitikinti, kad ji nuoširdžiai jį myli ir savo talentus pasiruošusi panaudoti tam, kad jį pamiltų dar daugybė kitų. Ji dirbusi skirtingose verslo įmonėse ir visose buvo atsakinga už rinkodarą – nuo prekių ženklo įvedimo į rinką iki įvaizdžio kūrimo. Esu tikras, kad ten įgytos žinios ir įgūdžiai bei meilė mūsų miestui yra tas, ko reikia kuriant „GO Vilnius” rinkodaros skyrių ir užsienio rinkodaros strategiją,” – aiškina Dr. Udrys.

Vasarą suformuotos VšĮ „GO Vilnius” rinkodaros ir verslo skyriai kaip tik šiuo metu kuriami. Nauji skyriai bus prijungiami prie Vilniaus turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro, kurie ir toliau rūpinsis į Vilnių atvykstančiais turistais. Naujas rinkodaros skyrius stiprins Vilniaus miesto tarptautinį įvaizdį ir patrauklumą turistams, talentams ir verslui, o verslo skyrius rūpinsis sklandžiu užsienio investuotojų, verslininkų ir įmonių įsiliejimu į Vilniaus ekonomiką ir visuomenę.

„Noriu, kad Vilnius klestėtų, kad jo žavesį suvoktų visi, kas tik gali prisidėti prie jo augimo. Džiaugiuosi man suteikta išskirtine galimybe stiprinti Vilniaus miesto tarptautinį geidžiamumą. Kaip vilnietė jaučiu didelę atsakomybę ir dar didesnę motyvaciją,” – kalba Inga Romanovskienė.

Parašykite komentarą