Kvietimas į konferenciją „Brexit“ iššūkiai verslui ir inovacijoms

Renginio tipas: Konferencija
Renginio data: 2016-09-29, ketvirtadienis
Renginio pradžia: 09:30
Renginio vieta: Asociacijos INFOBALT Konferencijų salė, Mokslininkų g. 2 a., Vilnius.

Š.m. rugsėjo 29 dieną, 9.30 val. kviečiame į Advokatų profesinės bendrijos „Žabolienė ir partneriai METIDA” organizuojamą konferenciją „Brexit“ iššūkiai verslui ir inovacijoms.

Konferencijos metu bus diskutuojama apie Didžiosios Britanijos sprendimą išstoti iš Europos Sąjungos ir šio sprendimo pasekmes ne tik britams, bet ir Lietuvos įmonėms, turinčioms verslo ryšių su šia šalimi. Taip pat bus kalbama apie intelektinės nuosavybės apsaugos sistemą Europos Sąjungoje be Didžiosios Britanijos, ar reikia planuoti papildomas išlaidas prekės ženklo ir patento apsaugai, bus aptariama dabartinė situacija ir perspektyvos.

Konferencijos programa:

9.30–10.00 val. Dalyvių registracija, rytinė kava.

10.00–10.30 val. „Brexit” mitai ir tikrovė: poveikis verslui. Pranešėja: Giedrė Gečiauskienė, „Danske Bank” Finansų rinkų departamento direktorė.

10.30–11.00 val. „Brexit” įtaka prekių ženklams: nugalėtojų nebus? Pranešėja: Inga Lukauskienė, „Žabolienė ir partneriai METIDA” asocijuota partnerė, advokatė, patentinė patikėtinė.

11.00–11.30 val. „Brexit” poveikis patentavimui Europoje. Pranešėjas: Margus Sarap, „Žabolienė ir partneriai METIDA” asocijuotas partneris, Estijos ir Europos patentinis patikėtinis, ES prekių ženklų ir dizaino patentinis patikėtinis.

11.30–12.00 val. Diskusijos.

Moderatorius: Dr. Eugenijus Keras, METIDA Patentų konsultantas

Pranešimai bus skaitomi lietuvių ir anglų kalbomis.

Dalyvavimas konferencijoje nemokamas.

Konferencija vyks rugsėjo 29 dieną, 9 val., asociacijos INFOBALT Konferencijų salėje, Mokslininkų g. 2 a., Vilnius. 

Daugiau informacijos tel. +370 5 249 0830

Parašykite komentarą