„Devs.LT“ jungiasi prie „Vilnius Tech Park“: programuotojų paieškai pasitelks dirbtinį intelektą

„Devs.LT“, kurianti dirbtinio intelekto pagrindu veikiančią programuotojų paieškos platformą, jungiasi prie „Vilnius Tech Park“ verslo vystymo partnerių tinklo. „Devs.LT“ išskirtinėmis sąlygomis padės „Vilnius Tech Park“ įsikūrusiems startuoliams rasti ir pasamdyti IT talentus iš viso pasaulio.

„Mes sukūrėme unikalią platformą, kurį moka apdoroti užsiregistravusių kandidatų ir įmonių duomenys. Priklausomai nuo tokių faktorių, kaip kandidato charakteris, jo psichologinė charakteristika arba įmonės darbo aplinka, sistema susieja kandidatą su kompanija. Daugiau negu 1500 sėkmingai užregistruotų profesionalų bei daugiau negu 300 įmonių gali patvirtinti, kad sistema puikiai veikia“, – pasakoja „Devs.LT“ generalinis direktorius Gleb Didov.

„Devs.LT“ platformoje galima surasti ne tik pilnu etatu dirbančius profesionalus, bet ir laisvai samdomus darbuotojus (angl. freelancer) nuotoliniam darbui bei mažas komandas, kurias galima samdyti konkretaus projekto įgyvendinimui.

„Devs.LT“ partnerystė su „Vilnius Tech Park“ parke įsikūrusiems startuoliams leis naudotis sistema išskirtinėmis sąlygomis. Parko bendruomenės nariai visus naujus sistemoje atsiradusius programuotojus galės peržiūrėti ir atsirinkti 3 dienomis anksčiau nei visi kiti „Devs.LT“ naudotojai. O išsirinkus geriausius, išskirtinai „Vilnius Tech Park“ nariams bus taikoma 30 proc. nuolaida sėkmės mokesčiui. „Rasti gerų programuotojų tampa vis didesniu iššūkiu, todėl neabejoju, kad inovatyvus būdas ieškoti darbuotojų sukurs pridėtinę vertę parke įsikūrusioms kompanijoms, – teigia G. Didov. – Mes esame įsitikinę, kad Baltijos šalys turi didžiulį potencialą ir 10 metų perspektyvoje tai gali tapti Europos silicio slėniu“.

„Tai – pirmasis verslo vystymo infrastruktūros partneris, kuris ir pats yra startuolis, todėl „Vilnius Tech Park“ įsikūrę verslai galės išskirtinėms sąlygomis naudotis ne tik patyrusių kompanijų paslaugomis, bet ir inovatyviausiais sprendimais verslui. Tikiuosi, kad tokių verslo vystymo partnerysčių ateityje tik daugės.“ – teigia „Vilnius Tech Park“ direktorius Darius Žakaitis.

Rudenį Sapiegų parke duris atversiantis „Vilnius Tech Park“ startuoliams siūlys ne tik biurus pilnai renovuotuose XIX a. pastatuose, bet ir verslo vystymo partnerysčių paketą, kurį sudaro „Cobalt“ teisinės paslaugos, „Integre“ buhalterijos tvarkymas, „Master Class Lietuva“ pagalba ieškant C lygio vadovų, „Devs.LT“ dirbtiniu intelektu grįsta sistema programuotojų paieškai bei kiti partnerių pasiūlymai. Po vienu stogu parkas buria ne tik įvairaus dydžio startuolius, bet ir rizikos kapitalo fondus „Practica Capital“, „IMI.VC“, akceleratorius „Startup Highway“ bei „Startup.lt“, bendradarbystės erdvę ir konferencijų centrą.

 

Apie „Vilnius Tech Park“

„Vilnius Tech Park“ – vienas inovatyviausių ir plačiausią paslaugų spektrą siūlančių startuolių centrų regione. Istoriniuose XIX a. pastatuose įsikūręs parkas siekia pritraukti ir suburti talentus žaidimų kūrimo, metaduomenų, kibernetinės apsaugos, išmaniųjų sprendimų, finansų technologijų bei skaitmeninio dizaino srityse. Daugiau nei 9000 kv. metrų ploto erdvėse galės įsikurti daugiau nei 700 pradedančiųjų verslininkų ir laisvai samdomų profesionalų. Parkas siūlo ne tik pilnai įrengtus biurus, bet ir plačią verslo vystymo infrastruktūrą, sukurtą drauge su pagrindiniais partneriais: „Startup Highway“, „Teo“ ir „Omnitel“, „IMI.VC“, „Game Insight“ ir finansiniu partneriu DNB banku.

Parašykite komentarą