Jubiliejaus proga – sveikinimas Čilės Prezidentei

Ketvirtadienis, rugsėjo 29 d. (Vilnius). Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Čilės Respublikos Prezidentę Michelle Bachelet jubiliejaus proga.

„Savo gimtadienį pasitinkate pelniusi didžiulį palaikymą ir populiarumą tiek Čilėje, tiek ir tarptautinėje bendruomenėje. Linkiu, kad neblėstantis šalies piliečių pasitikėjimas, parodytas Jums, antrą kartą išrinkus Prezidente, skatintų Jus ir toliau nenuilstamai atsakingai tarnauti savo šalies piliečiams, ginti jų teises ir siekti jų visapusės gerovės užtikrinimo“, rašoma šalies vadovės sveikinime.

Sveikinime Prezidentė pabrėžė Čilės vadovės ilgametes pastangas ginti moterų teises, diskutuoti apie visapusiško moterų įsitraukimo į politinius, socialinius ir ekonominius procesus svarbą ir palinkėjo stiprėjančio bendradarbiavimu šioje srityse.

Jubiliejaus proga šalies vadovė Čilės Prezidentei palinkėjo neblėstančios energijos, sėkmės, džiaugsmo ir savo šalies žmonių ir bendražygių palaikymo.

Parašykite komentarą